Green peel

Naturlige urter anvendes i et mix af alger, urter som er rige på mineraler, enzymer og vitaminer. Behandlingen er en 60 år gammel metode, og den er udviklet af hudlæge Christiane schrammek fra Tyskland. Behandlingen findes i flere forskellige styrker og også som krops behandling. Afhængig af hudtype og intensitet af behandlingen vil huden begynde at skalle af ca. 3 dage efter behandlingen, og en helt ny frisk hud vil komme til syne. Behandlingen henviser sig især til dig der kæmper med akne, lider af pco, ønsker at antiage men på en naturlig måde, har strækmærker eller ar efter akne. For at en behandler kan udføre denne type behandling kræves det en special uddannelse som skal fornys hver 3 år.
Urterne er så rene og naturlige at du kan spise dem direkte fra dåsen. Har du spørgsmål til green peel eller til behandlingerne, kontakt venligst klinikken på telefon: 31 55 42 61.

De forskellige styrker af Green peel:

Peel4Beauty: 30 min 429.-
Den hurtige glød til den røde løber. Til dig der har travlt eller som måske lige hurtigt kigger forbi i din frokostpause, men som samtidig leder efter et resultat der kan ses. nysgerrig på Green peel? Denne behandling en dejlig begyndelse til før du forelsker dig i disse skønne urter.

Fresh up: 50 min 985.-
Henvender sig til dig der ønsker lidt mere "end bare en peeling” Men som også har en sensitiv hud. Denne behandling er især god til pludselige akne udbrud eller til grå og trist hud. Behandlingen vil give din hud en masse glød og sætte gang i blod cirkulationen, hvilket der vil medføre til ny ilt og næring til dine hudceller.

Energy: 60 min 1185.-
Til dig der virkelig ønsker at kunne mærke at vi har haft " fat i din hud “
Lider du af akne, pco, store eller grove porre, eller vil du gerne sætte skarpt ind på anti agning, så er denne behandling perfekt for dig. du skal regne med at være rød i huden efter behandlingen og at huden vil føles prikkende og strammende (skal opleves-kan ej forklares)

Green peel krop: 695.- pr område
Der behandles altid kun på 1. område af gangen, da hele din krops immunforsvar vil reagere på de små indtrængende urter. Kropsbehandling er god til dig der vil arbejde med strækmærker (før de bliver hvide) akne og pigmentforandringer.

Classic: FÅ HELT NY HUD PÅ 5 DAGE.
indeholder: 1.behandling 75 min + 2.behandling 60 min (2 beh. skal foretages 5 dage efter nr. 1 beh) + hjemmeplejekit til pleje af din hud de efterfølgende dage: pris 2500.-
Få en helt ny hud på blot 5 dage. Normalt tager det 28 dage for en hudceller at forny sig, men her er processen på blot 5 dage.
Classic er en 100% biologisk urtepeeling uden kemiske ingredienser, urterne arbejder sig meget dybt i huden og derfor er den også meget effektiv. mildner rynker og fornyer huden, strammer op, arb på ar og afhjælper urenheder. Green peel classic er for dig der ønsker ekstraordinære resultater.

Bemærk: solfaktor 50 skal anvendes 4-6 uger efter denne behandling, direkte solbadning anbefales ikke, hjemmepleje kit påkræves at købe da dette er meget vigtigt for din hud. Det er en god ide at få classic behandling på en onsdag, da du ca 3 dage efter vil begynde at skalle af, en frisk og ny hud vil komme til syne.

Har du Spørgsmål vedrørende behandling kontakt da venligst klinikken på telefon: 31 55 42 61.

Vurderet 4,9 / 5 stjerner på baggrund af mere end 72 anmeldelser på Facebook​​​

Kontakt​

Cosmetica 

Prinsessegade 23

1422 København K

​​

Kosmetisk sygeplejerske (Anette)

Tlf: 28 64 65 66

​E-mail: info@cosmetica.dk

Kosmetolog (Henriette)

Tlf: 31 55 42 61

​​E-mail: eliasenhenriette@gmail.com

CVR: 30335724

Skriv direkte her​

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt