Behandlingen

​Når du booker en tid, får du en reminder dagen inden på mail eller sms alt efter hvad du har opgivet og tiden er booket online.

På dagen for din behandling, er det vigtigt du kommer 10 minutter inden og husker at drikke nok væske.

Når du kommer ind og sætter dig i behandlingsstolen, bliver området der skal behandles altid sprittet af inden vi går i gang.

​Alt efter hvilken behandling du har booket vil du få injiceret botox, filler eller skinbooster ind de forskellige punkter i behandlingsområdet. 

​Behandlingsmulighederne er mange og kan være bekymringsrynken mellem øjenbrynene, øjenbrynsløft, rande under øjnene, furerne fra næsefløjene til mundvigene, markering og fylde af læberne, korrektion af læber, næsekorrektion, hals, håndryg, bryst samt ar kan korrigeres etc.

De fleste synes, at injektionerne i det store hele er smertefrie idet der findes lokalbedøvende lidokain i Restylane. Hvis du er kendt allergisk overfor lidokain skal du fortælle os det, så du kan blive behandlet med Restylane uden lidokain. 

Der kan mærkes et lille stik og at det strammer lidt når produktet bliver sprøjtet ind, men det er ganske kortvarigt.

Der kan lægges en bedøvelsescreme på, før læbebehandling men ofte er det slet ikke noget vores kunder har brug for. Ønsker du bedøvelsescreme så skriv det gerne i kommentarfeltet når du booker.

Der vil desuden blive taget et eller flere før-behandlingsbilleder til internt brug.

Når du er færdig med behandlingen anbefaler vi du venter med at dyrke hård motion samt gå i sauna og svede i minimum 6

 timer efter din behandling.

​Efter behandlingen kan du få mild rødme, hævelse, ømhed eller kløe på det behandlede sted. Dette er en normal stik-relateret reaktion. Ubehaget er midlertidigt og forsvinder normalt efter et par dage. Efter en læbebehandling kan læberne hæve op og se lidt ujævne ud i nogle dage.

Området, der skal behandles med Azzalure/Botox, desinficeres. Med en meget tynd nål føres Azzalure ind igennem huden til de små muskler I ansigtet. Behandlingen er forbundet med ganske let smerte på niveau med et lille niv i huden.

For at forhindre, at Azzalure påvirker andre muskler i området, bør man undgå at berøre, massere, trykke på det behandlede område de første 3 timer efter behandlingen. I de fleste tilfælde kan man umiddelbart efter fx genoptage sit arbejde.​

​Kontakt

Telefon: 28646566

E-mail: info@cosmetica.dk

restylane_4197

Cosmetica  |  Prinsessegade 23, 1422 København K  |  CVR​: 43390112