Botox-behandling hos professionelle

En botox-behandling kan reducere antallet af ujævnheder i ansigtet, og give dig dit glatte, ungdommelige udseende tilbage. Hos Cosmetica i hjertet af København er vi specialister i behandling af naturlig skønhed - uden kirugi. 

Vi kan sålkedes hjælpe dig med at fremhæve dine personlige træk - og reducere tegn på ældning i ansigtet.​

Hvad er botox?

​​Botulinumtoxin type A er et naturligt forekommende protein (æggehvidestof), som produceres af bakterien Clostridium Botulinum. I begyndelsen af 1980’erne begyndte man at anvende proteinet til behandling af patienter med kraftig overaktivitet i enkelte muskler og muskelgrupper eller ufrivillige muskelsammentrækninger. I dag anvender man det også til æstetiske formål - det vil sige til rynkebehandling. Da botox er et naturligt protein, nedbrydes det i kroppen og forsvinder efter nogle måneder.​

Hvordan fungerer en botox-behandling?

Målet med en behandling er at få de musklerne til at slappe af. I afslappet tilstand kan musklerne ikke udføre de bevægelser, som forårsager eksempelvis rynker, og patienten får et dermed naturligt afslappet udseende.

Når proteinet injiceres i musklen, søger det op i musklernes nerveender og stopper det signal, som får musklerne til at bevæge sig. Musklen lammes midlertidigt, indtil botox er brudt ned og forsvundet, og musklen begynder at fungere normalt igen. Dette tager ca. seks måneder, hvilket er årsagen til, at en behandling kan holde i op til et halvt år.

Hvordan foregår en botox-behandling i praksis?

Små doser injiceres lige under huden i muskulaturen for at mindske forekomsten af rynker. Det blokerer nerveimpulserne, så de muskler, der er ansvarlige for de overdrevne sammentrækninger af huden, slapper af. Andre nervefunktioner som for eksempel hudens følesans påvirkes ikke. Metoden indebærer minimalt ubehag. Man kan derfor genoptage sine normale aktiviteter umiddelbart efter behandlingen.

Er det farligt at blive behandlet med botox?

Behandling med botox er ikke farligt, når det anvendes korrekt - det vil sige injiceres det rigtige sted, i de rigtige doser, af en kompetent og erfaren behandler. Ved korrekt anvendelse, har proteinet kun få bivirkninger, hvor den mest almindelige er hovedpine og ubehag, som stammer fra selve injektionspunktet og nålestikket. Ved en botox-behandling anvendes meget små doser, hvilket bidrager til, at risikoen for bivirkninger er meget lav.

Ved medicinske rynkebehandlinger kan man anvende doser, som er op til 20 gange større end ved æstetiske behandlinger.

Få et godt tilbud på behandling i dag

Ønsker du at høre mere om vores botox-behandlinger, så kontakt os i dag på telefon 28 64 65 66 eller bestil en tid online her. Besøg også gerne vores butik i Prinsessegade på Christianshavn.

Vurderet 4,9 / 5 stjerner på baggrund af mere end 72 anmeldelser på Facebook​​​

Kontakt​

Cosmetica 

Prinsessegade 23

1422 København K

​​

Kosmetisk sygeplejerske (Anette)

Tlf: 28 64 65 66

​E-mail: info@cosmetica.dk

Kosmetolog (Henriette)

Tlf: 31 55 42 61

​​E-mail: eliasenhenriette@gmail.com

CVR: 30335724

Skriv direkte her​

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt