BOTOX – reducer dybe rynker og linjer

Botox behandling hos ​Cosmetica - kosmetisk klinik med speciale i naturlig skønhed.

​Når vi ler, rynker panden. Koncentrerer vi os eller misser med øjnene, trækker ansigtsmusklerne sig sammen, hvilket medfører, at der bliver dannet rynker og linjer.

Særligt rynkerne mellem øjenbrynene og i panden kan blive meget tydelige og dybe, og dette kan få os til at se både vrede og bekymrede ud, selvom det ikke er tilfældet.


Udover rynker i panden, bekymringsrynken og smilerynker kan vi med Botox også behandle gummy smile, give et øjenbrynsløft, lave V-shape (smallere kæbe), løfte mundvigene, halsen og lave et lip-flip (lille løft af overlæbe).

Rynker kan være utroligt charmerende, men efterhånden som vi ældes, mister huden sin elasticitet, og rynkerne kan blive dybe, permanente og være medvirkende til at få os til at se langt ældre ud, end vi er, eller vi føler os.


Hos Cosmetica er vi specialister i behandling af naturlig skønhed uden kirurgi. Vi tilbyder forskellige botox behandlinger, der kan reducere rynker og linjer i ansigtet, samt give et løft med et naturligt look.

Hvad er Botox?

Botox, også kaldet Botulinumtoksin A, har været benyttet til kosmetiske behandlinger i mere end 30 år og er et meget gennemtestet og godkendt lægemiddel, der på hospitaler også anvendes til sygdomsbehandling af spastiske muskler og neurologiske tilstande.

Botox er et naturligt forekommende bakterieprotein. Det kan gå ind og blokere nerveimpulsen specifikt, hvilket får de muskler, der skaber de problematiske sammentrækninger, som forårsager rynkerne, til at slappe af. Andre nervefunktioner - som for eksempel hudens følsomhed over for berøring - påvirkes ikke.


På verdensplan er Botox en af de mest udførte anti-age behandlinger, og dét med god grund. Behandlingen nemlig er hurtig, indebærer minimalt ubehag og ikke har nogen down time.

Har du spørgsmål?

Udfyld gerne nedenstående formular. Vi ​besvarer din henvendelse hurtigst muligt.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Botox behandling hos Cosmetica i København

​Vi kan bla hjælpe dig med:

  • Bekymringsrynker mellem brynene (glabella)
  • Panderynker
  • Rynker over næsen (bunny lines)
  • Smilerynker ved øjnene (kragetæer)
  • Nedadvendte mundvige
  • Rygerynker på overlæben
  • Lip flip
  • Brynløft
  • Tandkødssmil (gummy smile)
  • Masseter – bred kæbemuskel

Sådan foregår en Botox-behandling

Med Botox kan vi med meget små doser indsprøjte lige under huden i de muskler, der skal behandledes for at reducere rynkerne.


Den første virkning af Botox-behandlingen vil begynde at vise sig inden for 3-4 dage og efter 2-3 uger har du den fulde effekt. Virkningen er altid midlertidig og holder normalt mellem 4-6 måneder, men indimellem længere. Med Botox kan en enkelt lille behandling gøre en meget stor forskel og give dig et friskere og mere ungdommeligt udtryk.

Ønsker du et friskere look?

Vil du høre mere om vores Botox-behandlinger, så kontakt os i dag på telefon 28 64 65 66 eller bestil en tid online her.

​Kontakt

Telefon: 28646566

E-mail: info@cosmetica.dk

restylane_4197

Cosmetica  |  Prinsessegade 23, 1422 København K  |  CVR​: 43390112