Henriette Eliasen -Hudpleje for livet

Velkommen til mit grønne univers. Min klinik ligger hos Cosmetica på Christianshavn. Sammen er vi et godt team bestående af mig som kosmetolog og Anette som kosmetisk sygeplejerske. Jeg er uddannet kosmetolog hos skolen Cidesco som er en international kosmetolog skole. Af erfaring har jeg været ansat på klinikker i København, økologiske og ikke økologiske.


For mig har min vej til branchen været en personlig rejse. Jeg er født med PCO (kroppen danner flere androgene hormoner) hvilket medførte at jeg har været plaget af akne i mange år, så meget at jeg til sidst besluttede mig for at blive uddannet kosmetolog, da jeg følte at jeg stod ret alene omkring dette og at jeg ikke rigtig kunne finde nogle som kunne hjælpe mig.
Den beslutning er jeg rigtig glad for at jeg tog i dag. Som akne fri glæder det mig enormt meget at kunne hjælpe andre, at være med til at skabe varige resultater for deres liv og i det hele taget bare det at nusse og drage omsorg for andre.
Hos mig vægter jeg højt at vi har god tid til behandling og at vi sætter realistiske mål. Jeg har en holistisk tilgang til hudpleje, hvilket vil sige at jeg ikke kun arbejder med produkter som en løsning men at vi kigger på HELE dig. Jeg udføre alle former for kosmetolog behandlinger men her har du baggrunden for navnet: Hudpleje for livet. 


Du kan booke tid hos mig via online booking på www.cosmetica.dk eller ringe til mig personligt på mobil nr : 31554261 (svarer jeg ikke med det samme vil jeg kontakte dig snarest muligt) er du i tvivl omkring hvilken behandling du skal booke så tænk sådan her: afsæt hellere for meget tid af fremfor at vi mangler tid i sidste ende.
Jeg anvender økologiske og naturlige produkter og de vil ALTID passe til din hudtype/hudtilstand uanset hvilken behandling du vælger.

CVR: 38398474

Vurderet 4,9 / 5 stjerner på baggrund af mere end 72 anmeldelser på Facebook​​​

Kontakt​

Cosmetica 

Prinsessegade 23

1422 København K

​​

Kosmetisk sygeplejerske (Anette)

Tlf: 28 64 65 66

​E-mail: info@cosmetica.dk

Kosmetolog (Henriette)

Tlf: 31 55 42 61

​​E-mail: eliasenhenriette@gmail.com

CVR: 30335724

Skriv direkte her​

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt