Restylane skincare - Prisliste

​Restylane® Day Cream

Beskytter og vitaliserer huden

Restylane® Day Cream er en blødgørende creme, som takket være at den har en struktur, der ligner hudens, hjælper med til at opbygge hudbarrieren og beskytte huden mod forurening og stress.

Restylane Day Cream indeholder aktive ingredienser, som både stimulerer energiproduktionen i huden og beroliger den - så den bliver frisk og blød.


Dagcremen fås i en pumpeflaske med 50 ml.

DKK 355,00

​Day creme SPF 15

Dagcreme med solfilter

Restylane Day Cream indeholder aktive ingredienser, som forbedrer hudens egen "afgiftningsevne", hvilket giver en frisk og blød hud. Eftersom den ligner huden, hjælper den med at opbygge din egen hudbarriere og beskytte din hud mod forurening og stress. Med regelmæssig anvendelse genvinder din hud sin naturlige balance, og det mærkes i øget genfugtning og en glat og smuk hud.

Cremen indeholder den patenterede stabiliserede hyaluronsyre, som findes i Restylane og som i dagcremen har indlagt i et meget specielt netværk af lipider. Denne unikke kombination, som kun findes i Restylane Skincare, giver din hud en meget god beskyttelse og genfugter den - så din hud bevarer sin glans.

DKK 395,00

Hand Cream

Beskytter og genfugter hænderne

At udsætte sine hænder konstant for sæbe, vejr og vind, forskellige kemikalier og andre eksterne stressfaktorer svækker hudbarrieren. Restylane® Hand Creme opbygger den beskyttende hudbarriere, så hænderne genvinder deres naturlige blødhed.

Restylane Hand Cream indeholder, ligesom Recover Cream, ekstrakt fra riskerner, så håndcremen hjælper med til i det yderste hudlag at opbygge et lag af antioxidanter for at bevare hænderne bløde og fugtede.

Håndcremen kommer i en 50 ml slank tube, som er velegnet til håndtasken.

DKK 210,00

Facial Cleanser

Renser huden med omsorg

Hver gang vi renser huden, risikerer vi at fjerne vigtige lipider (fedter), antioxidanter og forskellige vandbindende substanser. For at bevare den naturlige balance i huden er det vigtigt, at et renseprodukt er så mildt som muligt. Restylane® Facial Cleanser har beskyttende organiske olier og ceramider, som gør huden blød og glat.

Restylane Facial Cleanser renser huden og fjerner makeup skånsomt og effektivt uden at udtørre huden, men gør den blød og bevarer dens glans.

Cleanseren kommer i en pumpeflaske, som indeholder 100 ml.

DKK 235,00

Night Cream

Genskaber hudens naturlige sundhed

Restylane® Night Cream er en natcreme til alle hudtyper.

Cremen hjælper med til at opbygge hudbarrieren, samtidigt med at den lader huden ånde og "komme sig" i løbet af natten.

Restylane Night Cream indeholder aktive ingredienser, som hjælper med til at modvirke hudens aldringsproces, samtidigt med, at den bevarer den naturlige balance i huden.

Eftersom natcremen fremskynder naturlige funktioner i huden, kan man se resultatet i form af en blød og smuk hud inden for så kort tid som fire uger.

Pumpeflasken med natcremen indeholder 50 ml.

DKK 365,00

Night Serum

Reducerer rynker og alderspletter

Restylane® Night Serum er en aktiv mikroformel. Den unikke forme¬l gør, at serumet er let at fordele og at aktive ingredienser kan pene¬trere hudbarrieren og virke i løbet af natten. Restylane Night Serum indeholder en høj dosis af retinol (A-vitamin) i en stabil form, som optages godt af huden.

Retinol er en af de mest effektive aktive ingredienser til at reducere rynker og alderspletter. Den forbedrer også elasticiteten i huden. Restylane Night Serum har en høj dosis af antioxidanter. Antioxidanter menes at bidrage til at nedsætte aldringsprocesser i kroppen. Synlige resultater i form af forbedret genfugtning og en fastere hud kan forventes inden for en må¬ned. En jævnere og glattere hud med øget glans er også positive effekter af serumet.

Natserumets luft- og lystætte pumpeflaske indeholder 15 ml, som takket være mikroformlen rækker længe.

DKK 395,00

Whitening Day Cream

Illuminerende dagcreme

Blødgørende, plejende og illuminerende dagcreme, som plejer huden og samtidig bleger mørke pletter og områder i huden.

DKK 565,00

Eye Serum

Lækker serum til de fine områder omkring øjnene, som kræver særlig opmærksomhed og pleje.

Restylane Skincare Eye Serum hjælper til at udline fine linier og rynker og får huden til at fremstå smukkere, yngre og mere frisk.

DKK 495,00

Recover Cream

Beroliger og lindrer

De fleste æstetiske behandlinger kan give en midlertidig ubalance i huden. Restylane® Recover Cream genopretter balancen og dermed sundheden i huden. Cremen lukker ikke til, men lader huden ån¬de, imens den kommer sig efter en behandling.

Restylane Recover Cream indeholder Arnika-ekstrakt, som har egenskaber, der lindrer inflamma¬tionsproblemer og hjælper med at mindske hævelse og blå mærker. Ekstrakt fra riskerner hjælper med til at opbygge en vigtig beskyttelse af antioxidanter i det yderste hudlag.

Tuben indeholder 25 ml.

DKK 235,00

Vurderet 4,9 / 5 stjerner på baggrund af mere end 72 anmeldelser på Facebook​​​

Kontakt​

Cosmetica 

Prinsessegade 23

1422 København K

​​

Kosmetisk sygeplejerske (Anette)

Tlf: 28 64 65 66

​E-mail: info@cosmetica.dk

Kosmetolog (Henriette)

Tlf: 31 55 42 61

​​E-mail: eliasenhenriette@gmail.com

CVR: 30335724

Skriv direkte her​

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt