Profhilo - unik og revolutionerende
​ behandling til slap og løs hud

Få finere, mere jævn og ensartet hud.

Profhilo er en ny innovativ, unik og meget populær behandling, som giver en flot og naturlig opstramning af huden. Den modvirker tab af hudens elasticitet i ansigtet og kan også bruges på områder, der traditionelt er vanskelig at behandle. Det kan for eksempel være omkring hals, hænder og arme.


Når vi ældes, mister vores hud gradvist sin naturlige elasticitet, fedtvævet aftager og produktionen af kollagen fibre, der er ansvarlige for at holde huden ung og fast, falder.

Det kan bl.a medføre "kalkunhud", rynker, løs, ujævn og kreppet hud og her kan behandling med Profhilo gøre en stor forskel.


Profhilo er markedets mest rene og naturlige produkt med de højeste koncentrationer af hyaluronsyre med 64 mg/ 2 ml. Hos Cosmetica anvender vi altid de bedste produkter og teknikker tilgængeligt på markedet. En behandling med Profhilo påvirker ikke mimikken i dit ansigt og mange elsker behandlingen, da man ser "ubehandlet" ud.


Hvad er Profhilo?


Profhilo er stabiliseret hyaluronsyre, som dog er anderledes end den form for filler vi kender i forvejen. Profhilo opbygger IKKE volumen som de klassiske fillers, men fungerer som en biostimulator, der stimulerer din egen kollagen- og elastinproduktion i huden samt skaber et højnet fugtniveau. Profhilo virker opstrammende, fugtende og udglatter løs, kreppet og slap hud uden den volumengivende effekt.

 Profhilo er varmebehandlet og uden tilsætning af kemiske bundne stoffer. Denne unikke formel giver en biostimulation og biomodellering, hvilket vil sige, at din hud producerer mere kollagen og elastin. Det medfører en forbedring af hudens struktur, elasticitet og fugtighed, som giver en opstrammende virkning, og rynkerne glattes.

​Hvilke områder kan vi behandle med Profhilo?​

*Ansigt

*Hals

*Decollete/Kavalergang

*Opstramning af slapt maveskind

*Arme (mormorarme"

*Knæ

*Håndrygge

Profhilo har vundet The Aesthetics Award som årets mest innovative behandling. Det fås i 46 lande, og der er udført over 275.000 behandlinger.


Før din Profhilo behandling, skal du have en lovpligtig konsultation hos os, senest 48 timer inden din behandling.

​Sådan udføres behandlingen med Profhilo

Med få injektioner lægges Profhiloen lige under huden, der hvor man ønsker en opstrammende og udglattende effekt. Produktet fordeler sig selv jævnt og udglatter samt opstrammer det behandlede område og du opnår et naturligt og ensartet resultat.

Lige efter din behandling, kan du opleve du har små bitte buler (som små myggestik), der hvor Profhiloen er injiceret, men de forsvinder indenfor 12-24 timer. Undlad at massere eller berøre områderne i 6 timer efter din behandling.

Vi anbefaler at gentage behandlingen efter en måned.


Resultatet holder fra 6-18 måneder, og vi anbefaler en ny behandling efter 1 år.

​​

Bestil en tid til behandling allerede i dag

Kontakt os gerne i dag for at høre mere om behandlingen med Profhilo eller for at bestille en tid til forundersøgelse i klinikken. Du er også velkommen til at bestille en tid til behandlingen via vores online bookingsystem.

​Kontakt

Telefon: 28646566

E-mail: info@cosmetica.dk

restylane_4197

Cosmetica  |  Prinsessegade 23, 1422 København K  |  CVR​: 43390112