Restylane Skinbooster

Restylane Skinbooster er en unik behandling, der er yderst populær.

​Skinboosteren arbejder en smule anderledes end den almindelige Restylane filler, idet konsistensen er anderledes og formålet med denne ikke nødvendigvis er at skabe volumen i huden, men at give glød og hydrere indefra.

Ved at tilføje langtidsholdbar hyaluronsyre indefra, får din hud en ny vitalitet, der gør den glat og blød med en smuk glans. 

Har du spørgsmål vores skinbooster?

Udfyld gerne nedenstående formular. Vi ​besvarer din henvendelse hurtigst muligt.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

1.  Skinbooster behandlingen

Hyaluronsyre er et stof, som spiller en vigtig rolle i hudens kvalitet. Det er et naturligt stof, der allerede er til stede i din hud, hvor det bl.a. har til opgave at tilføre huden fugt.

Skinbooster består af en specielt udformet og langtidsholdbar hyaluronsyre. Dette injiceres i meget små doser under huden. Her tiltrækker den vand og giver en langvarig og dyb hydrering indefra. Endvidere bliver hudens elasticitet og struktur forbedret.

2. Behandlingsforløb og områder der kan behandles

Et typisk behandlingsprogram med skinbooster består af tre indledende behandlingsforløb med 2 til 4 ugers mellemrum. Det indledende 3-trins program udføres én gang. Herefter anbefales behandlingen cirka hver 6 måned. Ansigtet er et meget almindeligt område at behandle, men man kan også behandle områder omkring hænder, hals, halsudskæringen og acne ar.

Et frisk udtryk på dine læber, uden en betydelig volumen, kan også opnås med skinbooster.

3. Videnskabeligt dokumenterede resultater

Resultaterne af behandlinger med skinbooster er blevet bevist i en række kliniske studier. Resultaterne viser, at allerede efter den første behandling samt efter 3-trins-programmet kan man se en væsentlig forbedring af hudens elasticitet og struktur.

Anbefalede behandlingsområder:​

  • ​Ansigt
  • Læber
  • Decolletage og hals
  • Hænder
  • Acne ar

Mens mange skønhedsprodukter og behandlinger forkæler din hud på overfladen, forbedrer skinbooster hudens kvalitet indefra. Over tid ændres hudens egenskaber - collagen- og elastiske fibre forsvinder, og fordeling og funktion af kroppens egen hyaluronsyre ændres. 

Hyaluronsyrens grundlæggende funktion er at binde vand og i takt med de ændringer alderen medfører, bliver huden tørrere, tyndere og mindre elastisk.

4. Hvordan det virker - Dyb hudhydrering

Skinboosterbehandlingerne skaber en naturlig glød ved forsigtigt at udgla​tte huden indefra.

Skinbooster virker med den særligt udviklede hyaluronsyre, der injiceres i små doser inde under huden. Herfra virker behandlingen ved at tiltrække vand, hvilket medfører en dybdegående hydrering indefra. Dette giver dig en langvarig effekt, som forbedrer hudens elasticitet og struktur.


* Hyaluronsyre er en vand-bindende substans, der giver hydrering til huden og efterlader den blød og elastisk.

Book tid online i dag

Ønsker du at booke en tid hos os, eller vil du høre mere om vores behandlinger,  så kan du ringe til os på telefon 28 64 65 66 eller booke en gratis konsultation online her

​Kontakt

Telefon: 28646566

E-mail: info@cosmetica.dk

restylane_4197

Cosmetica  |  Prinsessegade 23, 1422 København K  |  CVR​: 43390112