Rynkebehandling

Hjælp til reducering af rynker

​Rynker er en naturlig udvikling med alderen, som også kan være betinget af arv, miljø, hormoner eller resultat af livsstil. ​

Der opstår rynker bl.a. i panden, omkring øjnene og mundvigen. Det er dog forskelligt, hvornår rynkerne udvikler sig hos den enkelte, og for nogen kan det være udfordrende, hvis de ikke føler, at deres ydre er tilsvarende med den følelse og opfattelse, de har af sig selv. I disse tilfælde kan en professionel rynkebehandling være en hjælp for mange - i forhold til deres velvære og selvbillede.


Har du nogle rynker, du kan tænke dig at få reduceret, så kan vi hos Cosmetica tilbyde flere forskellige rynkebehandlinger. Vores mål er at bevare dit naturlige look, reducere uønskede rynker og opfriske huden i dit ansigt, så vi understøtter din naturlige skønhed.

Få den helt rette rynkebehandling

Hver rynkebehandling virker på en bestemt måde og har sine egne fordele, afhængigt af hvilket resultat du ønsker. Vi hjælper dig derfor gerne med at finde frem til den helt rette behandling for dig. 

Har du spørgsmål til behandlingen?

Udfyld gerne nedenstående formular. Vi ​besvarer din henvendelse hurtigst muligt.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Uanset hvilken rynkebehandling du vælger hos os, vil du opnå et flot og naturligt resultat.

Læs mere om​ vores forskellige rynkebehandlinger

Hvis du ønsker at høre mere om vores forskellige former for rynkebehandling, så kan du herunder klikke dig videre og læse nærmere om den enkelte behandlingsform.

Hvor lang tid varer effekten?

Effekten af vores rynkebehandling afhænger af den enkelte behandlingsform, du vælger. De fleste af vores rynkebehandlinger, eksempelvis Botox, Filler og Restylane, har en effekt på 6-12 måneder. Med tilbagevendende behandlinger kan du ofte få et længerevarende resultat.

​Kontakt os og hør mere

Hvis du vil høre mere om vores forskellige behandlinger, eller hvis du vil booke en tid, så er du meget velkommen til at kontakte os!


Ønsker du en pris på din behandling, så kan du her finde en oversigt over alle vores priser.


Her kan du også blive klogere på vores øvrige behandlinger, der blandt andet inkluderer en læbeforstørrelse af dine læber med restylane, fjernelse af pigmentforandringer uden brug af laser, kemisk peeling og mange andre behandlinger.

​Kontakt

Telefon: 28646566

E-mail: info@cosmetica.dk

restylane_4197

Cosmetica  |  Prinsessegade 23, 1422 København K  |  CVR​: 43390112