Rynkebehandling der virker

Slip af med rynkerne

Har du fået rynker i dit ansigt, og kunne du tænke dig at få dem fjernet, så kan vi hos Cosmetica tilbyde en effektiv rynkebehandling, der virker. Vores klinik er beliggende med en central placering i København, ikke ret langt fra Christianshavn, og vi har derfor mange patienter fra både Indre By, Amager og mange andre omkringliggende områder.

Få en rynkebehandling i København nær Christianshavn & Amager

Sådan virker vores rynkebehandling

Når du får fjernet dine rynker hos os, foregår det ved en botox-behandling. Botox er et naturligt forekommende protein, der tidligere har været brugt til behandling af patienter med en kraftig overaktivitet i særlige muskelgrupper eller enkelte muskler, eller som har lidt af ufrivillige muskelsammentrækninger.

Med tiden har man fundet ud af, at botox også er særdeles velegnet som rynkebehandling, fordi det får musklerne til at slappe af i stedet for at foretage de bevægelser, som forårsager rynkerne. Du vil således få et afslappet udseende som en naturlig effekt af din rynkebehandling hos os. 

Hvor lang tid virker effekten?

Du kan forvente, at din rynkebehandling kan holde i op til et halvt år, da det er denne tid, det tager at nedbryde proteinet, som får dine muskler til at slappe af.

Sådan foregår behandlingen

Vores rynkebehandling foregår ved, at du får injiceret små doser af botox ind under huden i muskulaturen i det område, hvor du gerne vil have fjernet dine rynker. Behandlingen vil være forbundet med en minimal grad af ubehag, hvis nogen overhovedet. Du vil derfor også kunne genoptage alle dine almindelige aktiviteter lige efter behandlingen.

Ønsker du en pris på din behandling, så kan du her finde en oversigt over alle vores priser

Her kan du også blive klogere på vores øvrige behandlinger, der blandt andet dækker over en læbeforstørrelse af dine læber med restylane, fjernelse af pigmentforandringer uden brug af laser, kemisk peeling og mange andre behandlinger.

Få styr på dine rynker med en rynkebehandling i vores klinik på Christianshavn nær København på amager

Hvad siger kunderne?​

⋆​⋆⋆⋆⋆

Så er jeg igen gået ud af døren fra cosmetica med det flotteste resutat. Kan varmt anbefale Anette - hun er super dygtig, venlig og grundig.. Tak for endnu et stjerne resutat

- Diana Holmer

⋆​⋆⋆⋆⋆

Kan kun anbefale den bedste.. personlig, respektfuld og man går altid med flere gode råd, fif og tricks end hvad man kom for

- Siff Hansen

⋆​⋆⋆⋆⋆

Kan varmt anbefale Anette! Super sød, professionel og ærlig :-) Også er jeg helt vildt glad for mit resultat, bestemt ikke sidste gang jeg sætter mine ben der <3

Behandlingsforløbet hos Cosmetica

★★★★★

​Vurderet 4.9 ud af 5 stjerne på baggrund af mere end 21 anmeldelser på Google

Kontakt Cosmetica​

Skriv til os direkte her

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Følg os

fb​  Facebook

insta​  Instagram

restylane-logo