Restylane

En filler med mange muligheder

​​Restylane er en ikke-permanent filler, der kan anvendes til at udglatte rynker, forme og give fyldige læber samt til at fremhæve konturer i ansigtet. ​Ligeledes er der en variant, der forbedrer hudtonen og selve spændstigheden i huden.

Restylane består af hyaluronsyre - et stof, som forekommer naturligt i kroppen og særligt i vores hudvæv.


​Produktet har været på markedet i over 15 år, og det er i dag en af verdens mest anvendte fillers.


​Der er foretaget over 20 millioner behandlinger verden over.

Hvorfor få lavet en behandling med Restylane?

I takt med at vi bliver ældre, forandrer huden sig. Et af de vigtigste stoffer i huden er hyaluronsyre, som binder vand og herved hjælper med at fugte huden indefra og at skabe fylde og struktur.

Når vi bliver ældre, forringes kvaliteten af hyaluronsyre og kollagen, og dermed bliver elastinfibre nedbrudt. Det gør, at hudens spændstighed begynder at forsvinde, samtidigt med at huden bliver mere tør, hvorfor alderstegn såsom linjer og rynker begynder at blive tydelige. 

Da produktet ligner kroppens hyaluronsyre, kan den injiceres og dermed tilføre ny og frisk hyaluronsyre til kroppen.

​Hvad kan Restylane gøre for mig?

Restylane rummer en bred produktserie, så vi kan tilpasse behandlingen unikt til den enkelte.

De forskellige varianter kan således på forskellig vis fremhæve eller forbedre dit udseende. Uanset om du ønsker at forynge din hud, udglatte rynker, genvinde mistet fylde i ansigtet, give konturer eller få en læbeforstørrelse, kan Restylane hjælpe dig.

Restylane kan anvendes på flere steder i ansigtet, der trænger til opfriskning eller tabt volumen.

Vi kan bl.a hjælpe dig med:

 • Reducere linjer fra næsen og ned
 • Reducere nedadvendte mundvige
 • Opnå læbeforstørrelse
 • Opnå symmetri i læberne
 • Opbygge kindben
 • Reducere arvæv
 • Opbygge og genskabe harmoni på næsen
 • Reducere indfald/hulrum ved tindingerne
 • Definere kæbelinjen
 • Løfte tunge øreflippper
 • Fjerne mørke rande og indfald under øjnene
 • Opbygge og definere hagepartiet
 • Reducere rynker og linjer på decollet

Få udglattet dine linjer hos os

Linjer og rynker er med til at give dit ansigt karakter og personlighed. Nogle linjer og rynker kan dog få os til at se både ældre, trætte og triste ud, hvorfor man ikke altid ønsker at beholde dem. Med Restylane kan man både enkelt, hurtigt og sikkert udglatte linjer og rynker – med et naturligt resultat, så du bevarer et sundt og friskt udseende.

Få fyldige læber med læbeforstørrelse og Restylane

Et af de ansigtstræk, der ofte er i fokus, er læberne. Ønsker man et større fokus på læberne kan det gøres ved hjælp af Restylane. Produktet er specielt udviklet til at kunne give fyldi​ge læber, rette asymmetri og give mere definerede læbekonturer.

Ansigtskonturering og volumen

​Nogle gange kan der være behov for at skabe mere volumen i ansigtet og måske lave en skulpturering af ansigtet. Uanset om der er tale om assymmetri eller det er alderen der sætter sine spor, er det muligt at forskønne sit udseende med Restylane.

Bedøvelse - er det nødvendig?

Restylane findes både med og uden bedøvelse. En bedøvelsescreme eller en såkaldt nerveblokade (som den kaldes hos tandlægen) kan også være et godt alternativ for at gøre din behandling mere behagelig.

Hvor længe ses effekten af Restylane?

Resultatet af en enkelt behandling kan ses med det samme, og den kan vare i op til et år. Får man en genbehandling inden for 9 måneder efter den første behandling, kan effekten af Restylane holde i op til 18 måneder. 

Efter en behandling af læberne med læbeforstørrelse, kan genbehandling dog være nødvendig efter et halvt år.

Hvordan ser jeg ud lige efter behandlingen?

Da behandlingen med Restylane er nænsom og ikke er et kirurgisk indgreb, kan man efter behandlingen genoptage sin normale hverdag uden større gener.

Man kan dog  få nogle enkelte reaktioner, der har relation til injektionen - herunder er det normalt at blive lidt rød eller en smule hævet, der hvor der er blevet behandlet med produktet. Reaktionerne forsvinder o sig selv i løbet af en til to dage.

I forbindelse med den indledende rådgivning inden selve behandlingen, bør eventuelle sygdomme og tidligere behandlinger blive diskuteret med os. Så kan vi også give dig yderligere information om eventuelle reaktioner.

​Kontakt

Telefon: 28646566

E-mail: info@cosmetica.dk

restylane_4197

Cosmetica  |  Prinsessegade 23, 1422 København K  |  CVR​: 43390112