Restylane udglatter rynker

Restylane er en filler, der anvendes til udglatning rynker, forme og give fyldige læber samt til at fremhæve konturer i ansigtet. Ligeledes er det en variant, der forbedrer tonen og selve spændstigheden i huden.

Restylane består af hyaluronsyre - et stof, som forekommer naturligt i kroppen og særligt i vores hudvæv. Produktet har været på markedet i over 15 år,  og er i dag en af verdens mest anvendte fillers. Der er foretaget over 20 millioner behandlinger verden over.

Hvorfor få lavet restylane?

I takt med vi bliver ældre, forandrer huden sig. Et af de vigtigste stoffer i huden er hyaluronsyre, som binder vand og dermed hjælper med at fugte huden indefra og at skabe fylde og struktur.

Når vi bliver ældre, forringes kvaliteten af hyaluronsyren og kollagen og dermed bliver elastinfibre dermed nedbrudt. Det gør, at hudens spændstighed begynder at forsvinde, samtidigt med at huden bliver mere tør, hvorfor alderstegn såsom linjer og rynker begynder at kunne ses. Da produktet ligner kroppens hyaluronsyre, kan den injiceres og dermed tilføre ny og frisk hyaluronsyre til kroppen.


​Hvad kan restylane gøre for mig?

Produktet rummer en bred produktserie så vi kan tilpasse behandlingen unikt til den enkelte. Dette kunne eksempelvis være i forbindelse med en læbeforstørrelse.

De flere varianter, kan således på forskellige vis fremhæve eller forbedre dit udseende. Uanset om du ønsker at foryngre din hud, udglatte rynker, genvinde mistet fylde i ansigtet, give konturer eller få en læbeforstørrelse, kan restylane gøre noget for dig.

Få udglattet dine linjer hos os

Linjer og rynker er med til at give dit ansigt karakter og personlighed. Nogle kan dog få os til at se både ældre, trætte og triste ud, hvorfor man ikke altid ønsker at beholde alle linjer og rynker. Med restylane kan man både enkelt, hurtigt og sikkert udglatte linjer og rynker – med et naturligt resultat, så du bevarer et sundt og frisk udseende.

Få fyldige læber med læbeforstørrelse og restylane

Et af ansigtets træk, der ofte er i fokus, er læberne. Ønsker man et større fokus på læberne kan det klares med restylane. Produktet er specielt udviklet til fyldi​ge læber, en mere defineret læbekonturer eller gøre en amorbue mere markeret.

Ansigtskonturering og volumen

Ansigtets runde træk mindskes ligeledes med alderen. Med restylane kan man nemt og hurtigt genskabe den mistede volumen, gøre sine kindben mere markerede og sin hage mere defineret.

Bedøvelse - er det nødvendig?

Restylane findes både med og uden indbygget bedøvelse. En bedøvelsescreme eller en såkaldt nerveblokade (som den kaldes hos tandlægen) kan også være et godt alternativ for at gøre din behandling mere behagelig.

Hvor længe ses den effekt, man får med restylane?

Resultatet af en enkelt behandling kan ses med det samme, og den kan vare i op til et år. Får man en genbehandling inden for 9 måneder efter den første behandling kan effekten af restylane varer i op til 18 måneder. Efter en behandling af læberne med læbeforstørrelse, kan genbehandling dog være nødvendig efter et halvt år.

Hvordan ser jeg ud lige efter behandlingen?

Da en behandling med restylane ikke er et kirurgisk indgreb og tilmed er nænsom, kan man efter behandlingen genoptage sin normale hverdag uden større gener.

Man skal dog regne med, at få nogle få reaktioner, der har relation til injektionen - herunder er det normalt at blive både rød, hævet, få kløe eller blive hævet i det område, hvor man er blevet behandlet med produktet. Reaktionerne forsvinder oftest af sig selv i løbet af en til to dage. 


Efter en behandling af læberne kan man dog være hævet i længere tid. Andre reaktioner kan i få tilfælde vare i op til to uger.

I forbindelse med den indledende rådgivning inden selve behandlingen, bør eventuelle sygdomme og tidligere behandlinger diskuteres med os. Vi kan tilmed give dig yderligere information om eventuelle reaktioner.

​​Skinboosters behandling

Skinboosters er en unik behandling, der virker dybt i hud for at forbedre hudens kvalitet og give en naturlig glød.

Ved at tilføje langtidsholdbart hyaluronsyre indefra, får din hud en ny vitalitet der efterlader den glat og blød, med en smuk glans. Skinboosters er ikke en restylane behandling, toxin eller hudpleje. Det er en hydrerende behandling der behandler huden indefra.

1. Behandlinger

Restylane skinboosters er en unik behandling, der virker dybt i hud for at forbedre hudens kvalitet og give en naturlig glød.
Hyaluronsyre er et naturligt stof, som spiller en vigtig rolle i hudens kvalitet.

Det er et naturligt stof der allerede er til stede i din hud. Her har den bl.a. til opgave at tilføre huden fugt.

Skinboosters består af en specielt udformet langtidsholdbar hyaluronsyre. Dette injiceres i meget små doser under huden. Her tiltrækker den vand og giver et langvarig og dyb hydrering indefra. Endvidere bliver hudens elasticitet og
struktur forbedret.

2. Behandling program og områder, der kan behandles

Et typisk behandlingsprogram med skinboosters består af tre indledende behandlingsforløb med 2 til 4 ugers mellemrum. Det indledende 3-trins program sker én gang. Herefter anbefales behandlingen cirka hver 6 måned. Ansigtet er et meget almindelig område, at behandle, men også områder såsom hænder, hals, halsudskæringen og acne ar kan behandles.

Et frisk udtryk på dine læber, uden en betydelig volumen kan også opnås med skinboosters.

3. Videnskabeligt dokumenterede resultater

Resultaterne af restylane skinboosters er blevet bevist i en række kliniske studier. Resultaterne viser at allerede efter den første behandling samt efter 3-trins-program ses en væsentlig forbedring af hudens elasticitet og struktur.

Anbefalede behandlings områder:​

  • ​Ansigt
  • Læber
  • Decolletage og hals
  • Hænder
  • Acne ar

​​
Mens mange skønhedsprodukter og behandlinger forkæler din hud på overfladen, forbedrer skinboosters hudens kvalitet indefra. Over tid, ændres hudens egenskaber - collagen-og elastiske fibre forsvinder, og fordeling og funktion af kroppens eget hyaluronsyre ændres. Hyaluronsyrens grundlæggende funktion er at binde vand og i takt med de ændringer alderen medfører, bliver huden tørrere, tyndere og mindre elastisk.

4. Hvordan det virker - Dyb hud hydrering

Skinboosterbehandlingerne skaber en naturlig glød ved forsigtigt at udgla​tte huden indefra.

Skinboosters består af en specielt udformet langtidsholdbar hyaluronsyre.

Dette injiceres i meget små doser under huden. Her tiltrækker den vand og giver en langvarig og dyb hydrering indefra. Endvidere bliver hudens elasticitet og struktur forbedret.

Restylane skinbooster anvendes derudover til at behandle udsatte og følsomme områder som dit ansigt, decolletage, hænder samt områder med acne-ar.

* Hyaluronsyre er en vand-bindende substans, der giver hydrering til huden og efterlader den blød og elastisk.

Book tid online i dag

Ønsker du at booke en tid hos os, eller høre mere om vores behandlinger med eksempelvis Juvederm eller Botox, så kan du ringe til os på telefon 28 64 65 66. Book en tid online her. Besøg også gerne vores klinik i Prinsessegade på Christianshavn nær indre København på Amager.

Hvad siger kunderne?​

⋆​⋆⋆⋆⋆

Så er jeg igen gået ud af døren fra cosmetica med det flotteste resutat. Kan varmt anbefale Anette - hun er super dygtig, venlig og grundig.. Tak for endnu et stjerne resutat

- Diana Holmer

⋆​⋆⋆⋆⋆

Kan kun anbefale den bedste.. personlig, respektfuld og man går altid med flere gode råd, fif og tricks end hvad man kom for

- Siff Hansen

⋆​⋆⋆⋆⋆

Kan varmt anbefale Anette! Super sød, professionel og ærlig :-) Også er jeg helt vildt glad for mit resultat, bestemt ikke sidste gang jeg sætter mine ben der <3

Behandlingsforløbet hos Cosmetica

★★★★★

​Vurderet 4.9 ud af 5 stjerne på baggrund af mere end 21 anmeldelser på Google

Kontakt Cosmetica​

Skriv til os direkte her

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Følg os

fb​  Facebook

insta​  Instagram

restylane-logo