Dermapen 4

​Dermapen 4 tager microneedling til nye højder

Micro-needling med Dermapen 4 er en revolutionerende anti-aging behandling helt uden kirurgi eller injektioner, der bl.a bruges til at reducere ardannelse og rynker.

Hos Cosmetica har vi Dermapen 4 der er den nyeste teknologi indenfor microneedling. Behandlingerne og produkterne er certificerede og følger de højeste standarder for produktion og kvalitet. Microneedling kan være et alternativ til dig som ikke ønsker botox, fillers, laser eller kirurgi, men stadig gerne vil have en effektiv behandling til at reducere ar, strækmærker, porestørrelse, linjer, rynker, pigmenteringer og andre hudproblemer. Lider du af Rosacea kan Dermapen 4 være en del af løsningen.

Med denne professionelle kliniske behandling bruger vi hudens egne ressourcer til at kickstarte hudens egen reparationsproces for optimal fornyelse ved først at lave en kontrolleret nedbrydning i form af  tusindvis af mikroskopiske nåleprik i huden. 

Dermapenen glider hen over huden og skaber mange fine, lodrette fraktionerede kanaler op til 100% hurtigere end andre microneedling-penne på markedet.

Derefter starter en genopbygningsproces, hvor disse små prikker virker som et center for hudfornyelse og de sørger endvidere for at de aktive stoffer effektivt kan trænge dybt ned i huden.

Genopbygningsprocessen øger hudens egen produktionen af de vigtige kollagene fibre og dermed dannelsen af elastin, som står for spændstigheden i huden. 

Samtidig ind-sluses en specialblandet aktiv cocktail af blandt andet hyaluronsyre (findes naturligt i huden), vitaminer og mineraler tilpasset netop din hud og dine udfordringer, og giver hermed din hud et BOOST.

Nedbrydning af hudens barrier via de mange prikker medvirker en optimal indslusning af aktive stoffer i hudens dybere lag. Det betyder, at du her har en behandling, som ikke kun giver slapt væv mere fylde, samt reduceret linjer og ar, men også samtidigt genopbygger din hud på ny, så den ser friskere og mere spændstig ud.​

Har du spørgsmål?

Udfyld gerne nedenstående formular. Vi ​besvarer din henvendelse hurtigst muligt.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Micro-needling med Skin/Dermapen behandler:

  • ​Rynker og linjer
  • ​Rygerhud
  • ​Solskadet hud
  • ​Ar og akne-ar
  • ​Bumset/akne og uren hud
  • ​Store porer
  • ​Pigmentforandringer
  • ​Sart og sensibel hud, samt rosacea.
  • ​Opstramning af slap hud & anti-aging.

Under behandlingen:

Micro-needling med Dermapen 4 fungerer ved at et elektrisk stempel med tynde nåle penetrerer huden i varierende dybde fra 0,5 til 2,5 mm. Nålene stimulerer hudens fibroblaster til at danne kollagen, som er den primære struktur i hudens bindevæv. Resultatet opnås naturligt under hudens helingsproces.

Til slut:

Vi lægger en fugtgivende, beroligende og kølende creme på. Huden kan efter behandlingen fremstå lidt rød og stram, som hvis du har fået for meget sol. De efter-følgende dage vil din hud som oftest begynde at skalle lidt af og skifte de øverste hudceller, så den nye fine hud kan komme frem.

Vi behandler:

Alle hudtyper kan behandles, men man må ikke behandle hvis man lider af dårligt reguleret diabetes, er i lægeordineret blodfortyndende medicinsk behandling, er gravid, er ammende, har infektioner i behandlingsområdet, samt hvis man danner keloide ar.

Vigtigt:

Det er vigtigt at du passer på solen og bruger min. spf. 50 i 2 uger efter behandlingen.

Behandlingstid:

ca. 55 min.

Allerede efter første behandling vil man opnå et synligt resultat men mere markante resultater opnås efter 3-5 behandlinger. Hudens tilstand vil efter endt forløb fortsat forbedres i op til 6-12 måneder.

​Kontakt

Telefon: 28646566

E-mail: info@cosmetica.dk

restylane_4197

Cosmetica  |  Prinsessegade 23, 1422 København K  |  CVR​: 43390112