Profhilo til bekæmpelse af aldringstegn

En ny og innovativ metode til behandling af hals, hænder og arme

Profhilo er en ny og innovativ metode til bekæmpelse af aldringstegn. Den modvirker tab af hudens elasticitet i ansigt og på områder, der traditionelt er vanskelig at behandle. Det kan for eksempel være hals, hænder og arme.

Er du træt af rynker og løs/slap hud i ansigtet på hals, hænder og décolleté eller andre steder på kroppen?

Profhilo er markedets mest rene og naturlige produkt med de højeste koncentrationer af Hyaluronic acid 64 mg/ 2 ml, og vi tilbyder denne behandling i vores klinik på Christianshavn i København nær Amager. Her benytter vi os altid af de bedste teknikker og det bedste udstyr tilgængeligt på markedet.

En anderledes type Filler

Profhilo er helt anderledes opbygget end andre Fillers. Profhilo er varmebehandlet og uden tilsætning af kemiske bundne stoffer. Denne unikke formel giver en biostimulation og biomodellering – din hud producerer mere kollagen og elastin.

Det bevirker en forbedring af hudens struktur, elasticitet og fugtighed, som giver en opstrammende virkning, og rynkerne glattes.

Profhilo har vundet The Aesthetics Award som årets mest innovative behandling. Det fås i 46 lande, og der er udført over 275.000 behandlinger.

Bekæmp dine aldringstegn på kun på 5 minutter – det er så lang tid, behandlingen tager, og det kan dermed gøres i frokostpausen.​

Sådan udføres behandlingen med Profhilo

Med få injektioner lægges Profhiloen der, hvor man ønsker en opstrammende og udglattende effekt. Lige efter ligner det små myggestik, og der kan også opstå forbigående blå mærker. Efter 1 måned gentages behandlingen.

Resultatet holder fra 6 måneder til 18 måneder, og vi anbefaler en ny behandling efter 1 år.

Priser

Første behandling – pris: 3.500 kr.

2 ml – for eksempel til ansigt og hals.

Efterfølgende behandling – pris: 3.000 kr.

2 ml.

Kontakt os gerne i dag for at høre mere om behandlingen med Profhilo eller for at bestille en tid. Du er også velkommen til at bestille en tid til behandlingen via vores online bookingsystem.

Hvad siger kunderne?​

⋆​⋆⋆⋆⋆

Så er jeg igen gået ud af døren fra cosmetica med det flotteste resutat. Kan varmt anbefale Anette - hun er super dygtig, venlig og grundig.. Tak for endnu et stjerne resutat

- Diana Holmer

⋆​⋆⋆⋆⋆

Kan kun anbefale den bedste.. personlig, respektfuld og man går altid med flere gode råd, fif og tricks end hvad man kom for

- Siff Hansen

⋆​⋆⋆⋆⋆

Kan varmt anbefale Anette! Super sød, professionel og ærlig :-) Også er jeg helt vildt glad for mit resultat, bestemt ikke sidste gang jeg sætter mine ben der <3

Behandlingsforløbet hos Cosmetica

★★★★★

​Vurderet 4.9 ud af 5 stjerne på baggrund af mere end 21 anmeldelser på Google

Kontakt Cosmetica​

Skriv til os direkte her

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Følg os

fb​  Facebook

insta​  Instagram

restylane-logo