Ejal 40 – Revolutionerende nyhed

Ejal 40 er en bio-revitaliserende gel, der indeholder den seneste generation af mellemmolekylær hyaluronsyre, som er ideel til at genopbygge den ekstracellulære matrix' grundlæggende struktur. 

Behandlinger med Ejal 40 vil opstramme slap hud, reducere rynker, forbedre hudtonen og elasticiteten samt forbedre den generelle hudtilstand på hals, decollete, hænder og ansigt.

Med alderen svækkes aktiviteten af ​​fibroblaster, som er de celler, der er ansvarlige for kollagenproduktionen i huden. Huden mister langsomt sin naturlige tæthed og elasticitet. Denne proces, sammen med et fald i mængden af ​​hyaluronsyre, fører til dannelsen af ​​rynker, furer og andre ældningstegn. Ved at injicere skinbooster i hudens overflade, sættes kollagenproduktionen igang og huden regenereres.

  • ​Foryngelse af ansigtets konturer
  • Forbedring af hudens spænding og elasticitet
  • Udjævning af rynker
  • Revitalisering af svækket og slap hud​

Hvordan virker Ejal 40?

Produktets formel indeholder en optimal kombination af molekylær koncentration og en molekylvægt på 40mg koncentreret hyaluronsyre og derved mere effektivt end andre lignende produkter.

Behandlingen består af en sprøjt, som er er fyldt med 2,0 ml gel. 

Ejal 40 kan injiceres med flere teknikker, men den mest effektive teknik er 4-punkts teknologien (4 PBR), som tillader injektion af 0,25 ml med en 30G nål på hver side af ansigtet, der minimerer risikoen for ødem, blå mærker, og smerte. Behandlinger med Ejal 40 forbedrer tætheden af huden ved at stimulere fibroblaster og dannelsen af kollagen- og elastinfibre.

Behandlinger med hyaluronsyre stimulerer produktionen af nyt kollagen og genopretter niveauet af naturlig hyaluronsyre i huden ved at modvirke nedbrydningsprocessen. Ydermere er produktet designet til at omstrukturere og forstærke den ekstracellulære matrix' revitaliserende hud, der er dehydreret og beskadiget af aldring og soleksponering.

Der anbefales 2-3 behandlinger med 3-4 ugers mellemrum.

Har du spørgsmål?

Udfyld gerne nedenstående formular. Vi ​besvarer din henvendelse hurtigst muligt.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Kontakt os og book en tid til din behandling

Du er altid mere end velkommen til at kontakte os for at booke en tid til din skinbooster-behandling hos os, men du kan også booke din tid online.

Hvis du ønsker en pris på din behandling, kan du finde en oversigt over alle vores priser her. Ellers er du naturligvis også altid velkommen til at kontakte os, og det gælder selvfølgelig også, hvis du har nogle spørgsmål til behandlingen.

Vi er specialister i at fremhæve din naturlige skønhed uden brug af kirurgi, og vi garanterer dig for et fantastisk resultat. 

​Kontakt

Telefon: 28646566

E-mail: info@cosmetica.dk

restylane_4197

Cosmetica  |  Prinsessegade 23, 1422 København K  |  CVR​: 43390112