Skinbooster med produktet Ejal40

Opstram din hud, forbedr dens elasticitet og reducer rynker

Hos Cosmetica på Christianshavn i København nær Amager tilbyder vi en fantastisk behandling med produktet Ejal40, som er en skinbooster. Det er et revolutionerende produkt, der består af en bio-revitaliserende gel, som blandt andet kan opstramme slap hud, forbedre hudens elasticitet og hudtone samt reducere rynker.

Vi er en kosmetisk klinik for naturlig skønhed. Det betyder, at vi har specialiseret os i at fremhæve din personlige skønhed og dine unikke træk på en naturlig måde uden brug af kirurgi. Det vigtigste for os er ikke, at du kommer til at se yngre ud, men at du har det godt med dig selv.

Vi benytter os altid af de bedste produkter, teknikker og det bedste udstyr, og vores behandlinger udføres af vores specialiserede læger og sygeplejersker.

Hvad er skinbooster?

Skinbooster er en gel bestående af hyaluronsyre, som blandt andet har til formål at stimulere dannelsen af elastinfibre og kollagenfibre. 

De er med til at modvirke nedbrydningsprocessen i huden, og ved hjælp af behandlingen kan du blandt andet nyde godt af:

  • ​En reduktion af dine rynker
  • ​En forbedret hudtone
  • ​En forbedret elasticitet i huden
  • ​En opstramning af slap hud
  • ​En generel forbedring af din hud på hals, hænder, ansigt og décolleté.​

Kontakt os og book en tid til din behandling

Du er altid mere end velkommen til at kontakte os for at booke en tid til din skinbooster-behandling hos os, men du kan også booke din tid online.

Hvis du ønsker en pris på din behandling, kan du finde en oversigt over alle vores priser her. Ellers er du naturligvis også altid velkommen til at kontakte os, og det gælder selvfølgelig også, hvis du har nogle spørgsmål omkring behandlingen.

Vi er specialister i at fremhæve din naturlige skønhed uden brug af kirurgi, og vi garanterer dig for et fantastisk resultat, der kan holde i de næste mange år.​

Hvad siger kunderne?​

⋆​⋆⋆⋆⋆

Så er jeg igen gået ud af døren fra cosmetica med det flotteste resutat. Kan varmt anbefale Anette - hun er super dygtig, venlig og grundig.. Tak for endnu et stjerne resutat

- Diana Holmer

⋆​⋆⋆⋆⋆

Kan kun anbefale den bedste.. personlig, respektfuld og man går altid med flere gode råd, fif og tricks end hvad man kom for

- Siff Hansen

⋆​⋆⋆⋆⋆

Kan varmt anbefale Anette! Super sød, professionel og ærlig :-) Også er jeg helt vildt glad for mit resultat, bestemt ikke sidste gang jeg sætter mine ben der <3

Behandlingsforløbet hos Cosmetica

★★★★★

​Vurderet 4.9 ud af 5 stjerne på baggrund af mere end 21 anmeldelser på Google

Kontakt Cosmetica​

Skriv til os direkte her

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Følg os

fb​  Facebook

insta​  Instagram

restylane-logo