Testimonials​​

​Gunnvør Vigarsdòttir

"Jeg har to skønne dejlige børn, som tit og ofte har holdt mig vågen om natten gennem de sidste år. og det kan godt ses næste morgen! Jeg bruger sjældent makeup og kan allerbedst lide, når min hud bare stråler og er fugtet. Efter jeg er blevet 30, kan jeg helt klart mærke, at min hud har brug for mere fugt, men min hudtype har nok altid været overvejende tør. Og derfor er jeg glad for cremer, der fugter rigtig godt. For at holde mig frisk og sund dyrker jeg pilates og sørger derudover for at forkæle mig selv. Jeg spiser sundt men har jeg aldrig været på slankekur. Jeg spiser hvad jeg har lyst til og tror på, at kroppen fortæller mig, hvad den har brug for".

"Jeg føler mig i meget gode hænder med Anette som behandler. Hun hører hvad jeg siger og kommer selv med forslag, og jeg er så glad for behandlingen med Botox i bekymringsrynken og Restylane, som jo netop fugter huden indefra"

​Amalie Szigethy

Jeg er 23 år og jeg ved godt jeg er ung i forhold til at få behandlinger. Jeg har gode gener, men jeg er ikke perfekt. Og som min mor, der også får behandlinger, synes jeg ikke der er noget i vejen med at holde sig vital & smuk. 


Det har egentlig ikke noget med alder at gøre. Man kan være smuk i alle aldre. 


Jeg har fået de flotteste læber hos Cosmetica. De er blevet harmoniske og smukke. Restylane er lige så vigtig for mig som min makeup er. 


Kærligst Amalie.

​Electra Stefani

"Jeg er 25 år og arbejder som Fitness model og Personlig træner. Derfor lever jeg mit liv på en "catwalk", hvor det ydre er i fokus og er en vigtig del af dagligdagen.

Personligt synes jeg ikke der findes noget smukkere end fyldige læber. Derfor har jeg valgt at få læbebehandling med fillers hos Cosmetica og mine læber har aldrig været mere harmoniske end nu. Anette har bestemt hjulpet mig med at forvandle mit liv og mine skønhedsrutiner. "

Christiane Schaumburg-Müller O'Connor

Tekst er på vej.​

Charlotte Lytton Kejser

Jeg har ikke noget ønske om at ligne en kvinde på 30 år.
Mit ønske er at udstråle og signalere vitalitet & skønhed.

Skønhed der er aldersvarende og netop det kan restylane hjælpe med.

Jeg er 51 år gammel og mit liv har sat sine spor i mit ansigt.

Jeg bliver ikke yngre med restylane, men det er så dejligt at
Se sig selv i spejlet og se en vital og smuk kvinde, uden
Alt for meget patina.

Hvem elsker sine rynker og hængekinder.
Jeg kender ingen.

Selvfølgelig vil alle kvinder i min alder bevare sin skønhed så
Lang tid så muligt.

Med venlig hilsen - Best Regards
Charlotte Lytton Kejser

Angela Silverfox Juhlin

Jeg hedder Angela er 35 år - og arbejder til daglig som selvstændig personlig træner og kostcoach. Det er derfor meget vigtigt, at jeg fremstår præsentabel og frisk hver dag, når jeg møder mine kunder.
Jeg stiftede bekendtskab med Annette for år tilbage - og jeg er SÅ glad for den behandling hun giver mig.
Jeg får fast rettet læber til med restylane. Jeg får Botox i "mågen" i panden. 

Derudover får jeg indimellem restylane under mine øjne (de sorte rander) og i hagen til fylde. Efterhånden som årene går har jeg også fået behov for botox i "kragetæerne" om øjnene.

Jeg kan på det VARMESTE anbefale Annette - jeg vil aldrig gå til nogen anden for at se "friskere" og pænere ud. Ingen kan se, at jeg får lavet noget, fordi det ser så naturligt ud. Jeg har nemlig ikke lyst til at ligne en "der får lavet noget" - jeg vil bare gerne være frisk og sund at se på hver dag - og det kan jeg takke Annette for.

Med venlig hilsen
Angela Silverfox Juhlin
Personlig træner og Kostcoach

Hvad siger kunderne?​

⋆​⋆⋆⋆⋆

Så er jeg igen gået ud af døren fra cosmetica med det flotteste resutat. Kan varmt anbefale Anette - hun er super dygtig, venlig og grundig.. Tak for endnu et stjerne resutat

- Diana Holmer

⋆​⋆⋆⋆⋆

Kan kun anbefale den bedste.. personlig, respektfuld og man går altid med flere gode råd, fif og tricks end hvad man kom for

- Siff Hansen

⋆​⋆⋆⋆⋆

Kan varmt anbefale Anette! Super sød, professionel og ærlig :-) Også er jeg helt vildt glad for mit resultat, bestemt ikke sidste gang jeg sætter mine ben der <3

Behandlingsforløbet hos Cosmetica

★★★★★

​Vurderet 4.9 ud af 5 stjerne på baggrund af mere end 21 anmeldelser på Google

Kontakt Cosmetica​

Skriv til os direkte her

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Følg os

fb​  Facebook

insta​  Instagram

restylane-logo