Beslutningen

​​Inden du vælger at få foretaget nogle forandringer, store som små, ved dit ansigt, er det naturligt at gå rundt med en del overvejelser om hvad der er godt og skidt.

Hvilken behandling skal jeg vælge?

​Hos Cosmetica er vi specialister i kosmetiske behandlinger af absolut højeste kvalitet, altid med fokus på at skabe naturlige, harmoniske og smukke resultater for dig.

 Vi har mange års erfaring og rådgiver dig altid forud for din behandling. Er du i tvivl om hvilken behandling du ville have gavn af, hvad der ville hjælpe dig af med de små rynker, der måske er til irritation eller hvad der kunne løfte dit ansigt lidt og være med til at give dig et friskere look.

​​

Det handler ikke altid om at forandre. Det handler om at genskabe den volumen, som man med alderen kan miste. Vores behandlinger hjælper dig med at bevare en ungdommelig friskhed uden at forandre ansigtstrækkene.​ 

Vi vil gerne have du er tilfreds og glad for resultatet, så dialogen os imellem er vigtig.

Vores erfaring siger os, at det kan være svært og for nogle endda lidt grænseoverskridende, at tage kontakt til en kosmetisk klinik første gang. Ens udseende er jo følsomt og vi er ikke altid selv tilfredse med det vi ser i spejlet. Det kan være man synes man ser ældre ud end man føler sig og arv og miljø spiller også en lille rolle hos de fleste.

Vi kan berolige dig med at vores kunder giver udtryk for de bliver både roligere og gladere efter en konsultation, hvor vi får snakket mulighederne igennem.

Før vi kan lave en behandling på dig, skal du have en lovpligtig konsultation - senest 48 timer inden din behandling.

Kvalitet, tillid og tryghed

​Kontakt os for en gratis uforpligtende konsultation.

​Kontakt

Telefon: 28646566

E-mail: info@cosmetica.dk

restylane_4197

Cosmetica  |  Prinsessegade 23, 1422 København K  |  CVR​: 43390112