Beslutningen

​​Inden du vælger at få gjort nogle forandringer, store som små, ved dit ansigt,

er det naturligt at gå rundt med en del overvejelser om hvad der er godt og skidt.

Hvorfor Filler og Azzalure/Botox?

​Vi i Cosmetica læser dit ansigt og er specialister i at vide hvad der kan gøres, hvad du bliver glad for og fører dine behandlinger ud i livet ved dit forløb i klinikken. I dag er kombinationsbehandlinger med Filler og Azzalure den kliniske guldstandard for estetiske forandringer i ansigtet.

​Vælg Filler, hvis du leder efter en skønhedsbehandling, som er naturlig, sikker og specielt tilpasset til dine behov. Millioner af mennesker har anvendt Filler, hvilket gør det til en af verdens mest anvendte æstetiske injektionsbehandlinger med hyaluronsyre. Med Filler vil du opdage en lang række muligheder for at forbedre dit udseende – fra læbeforstørrelse til hudforyngelse – med resultater, der er lige så unikke som dig selv.

Vælg Azzalure/Botox, når du går efter en sikker og effektiv metode til at behandle alle rynker og alle linjer i ansigtet og på halsen samt give et lille øjenbrynsløft, lille øjenlågsløft eller lille ansigtsløft (Nefertiti lift). Abnorm svedtendens i armhuler, håndflader, ryg, bryst og fodsåler behandles også effektivt med Azzalure indsprøjtninger.

Sikkerhed altid i fokus

Filler® er den mest studerede og dokumenterede filler i hele verden. Det var også den første filler baseret på hyaluronsyre, som levede op til den amerikanske FDA’s (Food and Drugs Administration) krav til sikkerhed og effektivitet. Fra første dag har sikkerhed været Q-Meds primære fokus. Uanset produkt har sikkerhed været det vigtigste parameter i produktionen. Med kun 1% modificering er Filler også det reneste produkt på markedet.

​RFiller® fillers hjælper dig med omgående og effektivt at forædle dine ansigtstræk efter dine ønsker. Filler fillers giver langvarige, men ikke-permanente resultater. Filler fillers har en naturlig fasthed med høj løftekapacitet. Dette resulterer i en effektiv behandling for at skabe individuelle og naturlige æstetiske resultater.​

Det handler ikke om at forandre. Det handler om at genskabe den volumen, som man med alderen kan miste. Filler hjælper dig med at bevare en ungdommelig friskhed uden at forandre ansigtstrækkene.​

Filler giver et resultat, som ser naturligt ud og er ikke-permanent.Filler efterligner den hyaluronsyre, som forekommer naturligt i kroppen, den nedbrydes naturligt og forsvinder med tiden. Naturligere end det kan det ikke blive.

En behandling med Filler er en god og enkel måde at have kontrol over sit udseende. Resultatet af en enkelt behandling ses straks og kan vare op til et år. Filler fås med indbygget bedøvelse for en hurtig, sikker og behagelig behandling. Styrkerne ved Filler kan sammenfattes i tre ord:

​​

Sikkert, Effektivt og Naturligt.

Filler er i dag meget mere end et produkt, der forbedrer livskvaliteten for millioner af mænd og kvinder. Filler er et livsstilsprodukt. Et skønhedsprodukt baseret på en naturlig og kropsegen substans. Et produkt, som indefra og ud hjælper mænd og kvinder til at have det bedre og når deres optimale, men individuelle skønhed. For så enkelt er det.​

Vurderet 4,9 / 5 stjerner på baggrund af mere end 72 anmeldelser på Facebook​​​

Kontakt​

Cosmetica 

Prinsessegade 23

1422 København K

​​

Kosmetisk sygeplejerske (Anette)

Tlf: 28 64 65 66

​E-mail: info@cosmetica.dk

Kosmetolog (Henriette)

Tlf: 31 55 42 61

​​E-mail: eliasenhenriette@gmail.com

CVR: 30335724

Skriv direkte her​

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt