Rådgivningen

​Du er velkommen til at medbringe et familiemedlem eller en ven/veninde til den mundtlige information som din bisidder. To personer husker ofte bedre end en. Du kan først give samtykke til behandlingen efter de 2 dages betænkningstid.​

Forundersøgelse i klinikken

Vi lytter til dine ønsker og laver en vurdering af hvilke behandlingsmuligheder og indikationer som findes med restylane og azzalure i dit ansigt etc. Eventuel medicin og sygdom gennemgåes. Vi lægger en behandlingsplan og et behandlingsforløb sammen med dig. Ligeledes vil vi fortælle hvilke resultater du kan forvente samt et skøn over pris. Du må ikke være gravid eller amme.

Det er for dig!

Fillers tillader at behandlingerne bliver tilpasset efter dine ønsker og behov. Resultatet ses omgående. Eftersom behandlingen er ikke-kirurgisk, bliver hviletiden bagefter minimal, og du kan hurtigt vende tilbage til dit almindelige liv. Nogle gange er den bedste skønhedsbehandling en enkel injektion, som udglatter rynker og furer. En del rynker forstærker ikke dit ansigts karaktertræk, men er mere genererne for dig. Ved hjælp af Fillers kan dit udseende hurtigt forbedres, med langvarige resultater. Uanset hvilke behov du har, fra at udglatte "kragetæer” ved øjnene og rygerynker til at reducere dybe furer og bekymringsrynker, er der en løsning, som giver det bedst mulige resultat.

Behandlinger med Fillers

Behandlinger for at reducere følgende rynker:

 • Linjerne mellem næsen og munden (nasolabialfuren)Kragetæer
 • Rygerynker
 • Grinerynker
 • Bekymringsrynker

Genskab ansigtets volumen

Fillers® kan give dig naturlig forhøjelse af dine kinder og en mere markeret hage. Når kirurgi virker fremmed for dig, kan Fillers hjælpe med at genskabe mistet volumen i ansigtet på en måde, som ser naturlig ud. Ved forsigtigt at tilføre hage og kinder ekstra volumen former og markerer Fillers disse områder, så de giver et ungdommeligt og mere distinkt indtryk. Fillers kan for eksempel markere og accentuere dine ansigtstræk ved at skabe:

 • En tydeligere markering af kindbenene
 • En mere fremtrædende hage
 • Genskabe volumen i mellemansigtet
 • Styrke kæbelinjen
 • Fremhæve læberne og gør dem fyldigere.

Fillers tilbyder en naturlig måde at forstørre dine læber, så de får den form og fyldighed, du ønsker. Læberne havner ofte i andres blik og er i fokus for opmærksomheden. Fillers kan skabe fyldigere læber, fremhæve læbelinjen eller skabe en tydeligere amorbue på en måde, som ser naturlig ud.

​Fillers kan gøre det her for dit smil:

 • Fyldigere læber
 • Markere læbelinjen
 • Skabe gladere mundvinkler
 • Reducere rygerynker omkring munden

​​

Botox/Azzalure

Indeholder botulinum A toksin som er et protein har været benyttet siden 1980′erne til blandt andet kosmetiske behandlinger.

Det er et flydende stof der med en meget lille tynd nål sprøjtes ind under huden i de rynkedannende mimiske muskler i ansigtet. Injektion med Botox/Azzalure er en af de hyppigste kosmetiske behandlinger.
Botox/Azzalure hæmmer udvekslingen af signalstoffer mellem nerve og muskel, hvilket afslapper den rynkedannende muskel.

De muskler, som folder huden, fx i panden eller omkring øjnene, bliver derved
hæmmet i at trække sig sammen, og huden glattes ud. Virkningen begynder efter 2-3 dage og tiltager herefter gradvist. Fuld effekt kan påregnes efter 7-10 dage og holder mellem 2 til 8 måneder. For de flestes vedkommende 4 – 6 måneder.

Botox/Azzalure behandling har også på sigt en yderligere effekt, såfremt man bliver behandlet inden man får fuld bevægelighed af området igen. Dette giver huden lejlighed til at restituere sig og dermed vil selv ganske dybe rynker kunne mindskes forudsat, at man er påpasselig med at blive behandlet før virkningen er helt ophørt. Følesansen i det behandlede område er uændret.

Behandling med Botox/Azzalure bør ikke give et mimikløst ansigt, da det afhænger af, hvor og hvor meget der injiceres.

Botox/Azzalure er et godkendt lægemiddel i Danmark.

Hvad siger kunderne?​

⋆​⋆⋆⋆⋆

Så er jeg igen gået ud af døren fra cosmetica med det flotteste resutat. Kan varmt anbefale Anette - hun er super dygtig, venlig og grundig.. Tak for endnu et stjerne resutat

- Diana Holmer

⋆​⋆⋆⋆⋆

Kan kun anbefale den bedste.. personlig, respektfuld og man går altid med flere gode råd, fif og tricks end hvad man kom for

- Siff Hansen

⋆​⋆⋆⋆⋆

Kan varmt anbefale Anette! Super sød, professionel og ærlig :-) Også er jeg helt vildt glad for mit resultat, bestemt ikke sidste gang jeg sætter mine ben der <3

Behandlingsforløbet hos Cosmetica

★★★★★

​Vurderet 4.9 ud af 5 stjerne på baggrund af mere end 21 anmeldelser på Google

Kontakt Cosmetica​

Skriv til os direkte her

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Følg os

fb​  Facebook

insta​  Instagram

restylane-logo