Rådgivningen

​Du er velkommen til at medbringe et familiemedlem eller en ven/veninde til den mundtlige information som din bisidder. To personer husker ofte bedre end en. Du kan først give samtykke til behandlingen efter de 2 dages betænkningstid.​

Forundersøgelse i klinikken

Overvejer du behandling med Filler skal du forundersøges af specialsygeplejerske Anette Wenkens Buades. Tænker du på behandling med Azzalure/Botox skal du forundersøges af speciallæge Flemming Lauridsen.Vi lytter til dine ønsker og laver en vurdering af hvilke behandlingsmuligheder og indikationer som findes med restylane og azzalure i dit ansigt etc. Eventuel medicin og sygdom gennemgåes. Vi lægger en behandlingsplan og et behandlingsforløb sammen med dig. Ligeledes vil vi fortælle hvilke resultater du kan forvente samt et skøn over pris. Du må ikke være gravid eller amme.Selve behandlingsforløbet uddelegeres til specialsygeplejerske Anette Wenkens Buades.

Det er for dig!

Filler tillader at behandlingerne bliver tilpasset efter dine ønsker og behov. Resultatet ses omgående. Eftersom behandlingen er ikke-kirurgisk, bliver hviletiden bagefter minimal, og du kan hurtigt vende tilbage til dit almindelige liv. Nogle gange er den bedste skønhedsbehandling en enkel injektion, som udglatter rynker og furer. En del rynker forstærker ikke dit ansigts karaktertræk, men er mere genererne for dig. Ved hjælp af Filler kan dit udseende hurtigt forbedres, med langvarige resultater. Uanset hvilke behov du har, fra at udglatte "kragetæer” ved øjnene og rygerynker til at reducere dybe furer og bekymringsrynker, er der en løsning, som giver det bedst mulige resultat.

Behandlinger med filler

Behandlinger for at reducere følgende rynker:

 • Linjerne mellem næsen og munden (nasolabialfuren)Kragetæer
 • Rygerynker
 • Grinerynker
 • Bekymringsrynker

Genskab ansigtets volumen

Filler® kan give dig naturlig forhøjelse af dine kinder og en mere markeret hage. Når kirurgi virker fremmed for dig, kan Filler hjælpe med at genskabe mistet volumen i ansigtet på en måde, som ser naturlig ud. Ved forsigtigt at tilføre hage og kinder ekstra volumen former og markerer Filler disse områder, så de giver et ungdommeligt og mere distinkt indtryk. Filler kan for eksempel markere og accentuere dine ansigtstræk ved at skabe:

 • En tydeligere markering af kindbenene
 • En mere fremtrædende hage
 • Genskabe volumen i mellemansigtet
 • Styrke kæbelinjen
 • Fremhæve læberne og gør dem fyldigere.

Filler tilbyder en naturlig måde at forstørre dine læber, så de får den form og fyldighed, du ønsker. Læberne havner ofte i andres blik og er i fokus for opmærksomheden. Filler kan skabe fyldigere læber, fremhæve læbelinjen eller skabe en tydeligere amorbue på en måde, som ser naturlig ud.

​Filler kan gøre det her for dit smil:

 • Fyldigere læber
 • Markere læbelinjen
 • Skabe gladere mundvinkler
 • Reducere rygerynker omkring munden


Uanset om dit behov er at forynge huden, udglatte rynker eller fremhæve ansigtets konturer eller læber, har Filler produkterne, som får dig til at se godt ud og have det godt. Det giver omgående og langvarige, æstetiske resultater.

Botox/Azzalure

Indeholder botulinum A toksin som er et protein har været benyttet siden 1980′erne til blandt andet kosmetiske behandlinger.

Det er et flydende stof der med en meget lille tynd nål sprøjtes ind under huden i de rynkedannende mimiske muskler i ansigtet. Injektion med Botox/Azzalure er en af de hyppigste kosmetiske behandlinger.
Botox/Azzalure hæmmer udvekslingen af signalstoffer mellem nerve og muskel, hvilket afslapper den rynkedannende muskel.

De muskler, som folder huden, fx i panden eller omkring øjnene, bliver derved
hæmmet i at trække sig sammen, og huden glattes ud. Virkningen begynder efter 2-3 dage og tiltager herefter gradvist. Fuld effekt kan påregnes efter 7-10 dage og holder mellem 2 til 8 måneder. For de flestes vedkommende 4 – 6 måneder.

Botox/Azzalure behandling har også på sigt en yderligere effekt, såfremt man bliver behandlet inden man får fuld bevægelighed af området igen. Dette giver huden lejlighed til at restituere sig og dermed vil selv ganske dybe rynker kunne mindskes forudsat, at man er påpasselig med at blive behandlet før virkningen er helt ophørt. Følesansen i det behandlede område er uændret.

Behandling med Botox/Azzalure bør ikke give et mimikløst ansigt, da det afhænger af, hvor og hvor meget der injiceres.

Botox/Azzalure er et godkendt lægemiddel i Danmark.

Vurderet 4,9 / 5 stjerner på baggrund af mere end 72 anmeldelser på Facebook​​​

Kontakt​

Cosmetica 

Prinsessegade 23

1422 København K

​​

Kosmetisk sygeplejerske (Anette)

Tlf: 28 64 65 66

​E-mail: info@cosmetica.dk

Kosmetolog (Henriette)

Tlf: 31 55 42 61

​​E-mail: eliasenhenriette@gmail.com

CVR: 30335724

Skriv direkte her​

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt