ZO Skin Health behandlinger

Huden er vores krops vigtigste barriere: den beskytter os mod skader, frie radikaler, sol og andre miljømæssige faktorer

​Med tiden oplever mange, at deres hud kommer i ubalance, da hudens barriere- og cellefunktion nedsættes med alderen i kombination med de forskellige former for “slid”, vi udsætter den for.

​Ubalancen kan opleves som sart og irriteret hud, tørhed, slaphed, rødme, ujævn hudtone med pigmentforandringer, linjer og rynker.​

Med ønsket om at opnå en både smuk og sund hud, har Dr. Zein Obagi skabt denne innovative og effektive serie af medicinsk hudpleje.

Serien består af en række effektive produkter med medicinske koncentrationer af aktive ingredienser, som ved banebrydende forskning giver de mest optimale resultater for din hud.

​ZO Skin Health benyttes derfor af de dygtigste hudlæger verden over og kan uden sammenligning levere nogle helt enestående resultater.

​​

​Udgangspunktet er at stimulere og “vække” cellerne igen, så de kan yde deres maksimale til en normal cellefunktion.

​Nøgleingrediensen er retinol, som er den eneste videnskabeligt dokumenterede ingrediens med en effekt på aldersforandringer.

Hos Cosmetica bestræber vi os på at kunne hjælpe vores kunder med at komme alle former for hudproblemer til livs. Det vil sige, at målet er en så smuk, sund, naturlig og strålende hud som muligt.

Har du spørgsmål ZO Skin Health?

Udfyld gerne nedenstående formular. Vi ​besvarer din henvendelse hurtigst muligt.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

​ZO Skin Health kan bl.a. bruges målrettet mod acne, pigmentpletter, rosacea og er ligeledes en effektiv behandling mod rynker.

Som nogle af de ganske få herhjemme, har vi valgt at tilbyde vores kunder ZO Health Skin, der uden konkurrence er det bedste og mest innovative produkt på markedet.

​Udviklet af dermatolog Dr. Zein Obagi

ZO Skin Health er udviklet af den amerikanske dermatolog Dr. Zein Obagi, der igennem de sidste 50 år har forsket for at opnå de bedste resultater inden for sund og strålende hud.

​Vi glæder os til at introducere alle vores kunder til ZO Skin Healths hudplejeprogrammer og skabe nogle fantastiske resultater. Vi tilbyder også botox-behandling eller rynkebehandling hvis du ønsker dette.

ZO produkter

ZO Renewal Crème

ZO Normalizing Serum

ZO produkter

Zo Skin Health behandlinger

ZO SKIN HEALTH STIMULATION PEEL (40 MIN)

ZO Signatur Stimulation Peel er en resultatorienteret klinikpeeling, der er egnet til alle hudtyper, men som er specielt god til tør eller ru hud, da den anvender en ny, unik kombination af eksfolierende ingredienser til at forny og revitalisere huden. Uden nedetid, med det flotteste glow og med løft til ansigtet efter blot en enkelt behandling.

En hurtig virkende og stimulerende peeling, til dig der ønsker et quick-fix i frokostpausen eller som virkelig bare SKAL have strålende hud DEN AFTEN!​

  • Huden afrenses og eksfolieres i ZO SKIN HEALTH fantastiske hudplejeprogram.
  • Huden behandles med tre effektive syrer som alle har aktive ingredienser.
  • Huden bliver forkælet med afsluttende produkter så den efterlades blød, ensartet og med en fantastisk flot glød.​

(Denne behandling er inkluderet vores signatur-ansigtsmassage)

ZO SKIN HEALTH INVISAPEEL RESURFACING TREATMENT (25 MIN)

ZO Invisapeel Resurfacing Treatment er en hudforyngende behandling uden nedetid til alle hudtyper, herunder sensitiv og svag hud. 

Denne behandling virker mildt eksfolierende og frisker straks træt og grå hud op, genopretter fugtbalancen og udjævner hudtonen.

COSMETICA SIGNATUR ANSIGTSMASSAGE/LØFT (30 MIN)

Vores egen signatur-ansigtsmassage, der både øger blodcirkulationen, hjælper huden med at skille sig af med ophobede affaldsstoffer og ikke mindst afsluttende giver dig et løft.

Behandlingen inkluderer afrensning af ansigtet samt afsluttende creme tilpasset din hudtype.

ZO SKIN HEALTH STIMULATION PEEL + ULTRA HYDRATION (65 MIN)

ZO Signatur Stimulation Peel +Ultra Hydration Treatment er udviklet specielt til at arbejde med tør, dehydreret hud for at genoprette hydrering og virke lindrende og beroligende på huden.


(Behandlingen inkluderer vores signatur-ansigtsmassage)

ZO SKIN HEALTH SKRÆDDERSYET BEHANDLING ALT EFTER BEHOV (70 MIN)

Vi sammensætter en ZO ansigtsbehandling efter dine behov og ønsker.
Ved spørgsmål kan du kontakte:

Kosmetisk sygeplejerske Anette Wenkens telefon: 28 64 65 66

​Kontakt

Telefon: 28646566

E-mail: info@cosmetica.dk

restylane_4197

Cosmetica  |  Prinsessegade 23, 1422 København K  |  CVR​: 43390112