Filler
​volume, rynkereduktion og konturering​

Hvad er filler?

Filler er stabiliseret hyaluronsyre, der forekommer naturligt i kroppen og eksisterer i alle levende organismer.

Hos Cosmetica anvender vi udelukkende de bedste fillers på markedet, såsom Restylane, Juvederm og Boletero.

Filler indeholder hyaluronsyre i form af en krystalklar gel, der kan injiceres i ansigtet i små doseringer i vævet lige under huden. Filler kan injiceres i hudens øverste lag samt i læberne, kindben og lignende. Det har en unik evne til at binde vand til sig og dermed udvide vævet med en udglattende og vitaliserende effekt samt give fylde.

Ved hjælp af filler kan rynker og furer formindskes/udjævnes, og ansigtet kan få et blidere og mildere udtryk. Det kan give en midlertidig eller længerevarende fylde afhængigt af, hvilken produkttype der bliver anvendt. Produkttypen, som bliver anvendt, afhænger også af, hvor i ansigtet den skal injiceres.

Vi hjælper dig med bekæmpe aldringstegn og bevare et friskt look

Med alderen mister dit ansigt noget af sin naturlige fylde, hudens fugtniveau sænkes, mens produktionen af kollagene fibre og hyaluronsyre falder. Dermed trækkes huden nedad, og det kan få rynkerne til at træde frem som furer, indsunkne kinder eller nedadvendte mundvige. Også læberne mister med alderen den naturlige volumen, så læbekanten virker udvisket, og de små rynker over læberne bliver fremtrædende.

Med alderen mister man også fedtvæv i kinder og ved tindingerne, så ansigtet ser mere indsunkent ud, mens mange også oplever mørke rande under øjnene. Filler er en fantastisk behandlingsform, der både kan udligne asymmetri, udglatte furer og rynker, øge elasticitet, korrigere mistet eller tabt volumen og konturere ansigtet for at skabe balance og harmoni.

Hos Cosmetica kan vi hjælpe dig med at bekæmpe aldringstegn og bevare dit naturligt friske udseende så du ældes med ynde.

Har du spørgsmål?

Udfyld gerne nedenstående formular. Vi ​besvarer din henvendelse hurtigst muligt.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

​Vi behandler udelukkende med fillers af højeste kvalitet

Langt de fleste bliver behandlet med Restylane, og det er også vores foretrukne valg af fillers. Kvaliteten af filleren er også afgørende for dit resultat.

Restylane har været på markedet siden 1996 og er således den filler, der har været anvendt i længst tid. Den er gennemtestet, veldokumenteret, den forbedres løbende og har en høj sikkerhed. Der er udført mere end 30 millioner Restylane behandlinger på verdensplan.

Restylane er en ikke-permanent filler, som består af 98 % vand og 2 % hyaluronsyre. Hyaluronsyre er et sukkerstof, der naturligt findes i huden, men som man producerer mindre af med alderen.

Restylane er en gel, som injiceres med en fin nål. Produktet er stabiliseret og nedbrydes i løbet af cirka 12 måneder, dog 6-8 måneder for læbebehandlinger. Under nedbrydningen bindes væsken i vævet, hvorved resultatet stort set er uændret, indtil behandlingen skal fornyes.

Det har endvidere vist sig, at Restylane forynger huden og får den til at danne mere naturlig kollagen. Derfor ser vi ofte, at rynkerne er reducerede året efter, når Restylane-behandlingen skal fornyes.

Få en behandling med filler

Rynker kan være smukke og give ansigtet karakter, men de kan også få dig til at se ældre ud, end du er og føler dig, og de kan få dit ansigt til at se vredt, bekymret, træt eller afvisende ud. Alt sammen noget en behandling med filler kan hjælpe dig med.

Resultatet af en behandling med filler ses straks efter, og effekten kan holde op til 12-18 måneder afhængigt af behandlingsområdet og produktet.

Restylane kan bruges som en enkeltstående behandlingsform eller i kombination med vores andre hudforyngende behandlinger.

Restylane filler giver altid et sikkert, naturligt og elegant look.

Hvad kan filler hjælpe med?

  • Genskabe volumen og kontur og definere kindbenene for at få et mere ungdommeligt udseende
  • Forstærke form og kontur for at reducere synlige alderstegn
  • Udglatte rynker og furer omkring munden og næsen
  • Definere læbekonturen eller gøre læberne mere fyldige
  • Udglatte og fjerne rynker og linjer i panden og omkring øjnene

​Kontakt os hvis du ønsker et friskere udseende

Der er mange muligheder for at opnå et naturligt og friskt ansigtsudtryk.

Ofte kræver det ikke meget at opfriske din naturlige skønhed.

En volumenforøgelse på kindbenene med filler kan for eksempel være med til at ændre proportionerne i ansigtet og give ansigtet et løft, ligeledes kan en mindre korrigering af læberne også være med til at give et mere feminint udtryk.

Vores mål er altid, at du skal se så naturlig og frisk ud som muligt, og vi går altid efter det ”ubehandlede” look.

Du er altid meget velkommen til at booke en gratis og uforpligtende forundersøgelse.

Kontakt os

​Kontakt

Telefon: 28646566

E-mail: info@cosmetica.dk

restylane_4197

Cosmetica  |  Prinsessegade 23, 1422 København K  |  CVR​: 43390112