​SRS Mesoterapi/ microneedling skin pen

​Skal din ansigtsbehandling løftes til et højere niveau? Vil du af med linjer, ar, pigmentering, grove porer, slap hud eller akne?

Denne microneedling behandling med dermaroller og skinpen giver dig de resultater du har ventet på.

SRS Mesoterapi er en revolutionerende anti-aging behandling helt uden kirurgi eller injektioner. Skin Rejuvenation Solution SRS er en af Europas største leverandører af Mesoterapi. SRS samarbejder med de førende forskere og hudlæger, for at kunne levere de bedste produkter indenfor skønhed, æstetik og cosmeceuticals. Produkterne er certificerede og følger de højeste standarder for produktion og kvalitet. Det alternativ til dig som ikke er klar eller ikke ønsker botox, fillers, laser eller kirurgi.

Med denne professionelle kliniske behandling bruger vi hudens egne ressourcer til at kickstarte hudens egen reparationsproces for optimal fornyelse ved først at lave en kontrolleret nedbrydning vha. dermarollerens tusindvis af mikroskopiske nåleprik i huden. Derefter starter en genopbygningsproces, hvor disse små prikker virker som et center for hudfornyelse og de sørger endvidere for at de aktive stoffer effektivt kan trænge dybt ned i huden.

Genopbygningsprocessen øger hudens egen produktionen af de vigtige kollagene fibre og dermed dannelsen af elastin, som står for spændstigheden i huden. Samtidig ind-sluses en specialblandet aktiv cocktail af blandt andet hyaluronsyre (findes naturligt i huden), vitaminer og mineraler tilpasset netop din hud og dine udfordringer, og giver hermed din hud et BOOST.

Nedbrydning af hudens barrier via de mange prikker medvirker en optimal indslusning af aktive stoffer i hudens dybere lag. Det betyder, at du her har en behandling, som ikke kun giver slapt væv mere fylde, samt reduceret linjer og ar, men også samtidigt genopbygger din hud på ny, så den ser ung og frisk ud.

Mesoterapi med dermaroller behandler:

·​Rynker og linjer

·​Rygerhud

·​Solskadet hud

·​Ar og akne-ar

·​Bumset/akne og uren hud

·​Store porer

·​Pigmentforandringer

·​Sart og sensibel hud, samt rosacea.

·​Opstramning af slap hud & anti-aging.

Inden behandlingen:

Det er vigtigt du kommer 15 min. før din behandling starter, da du får udleveret et papir med kundeinformation, som skal læses og underskrives, før behandlingen kan udføres. Her fremgår behandlingen step for step, så du allerede føler dig velinformeret og tryg før du kommer ind til din behandler.

Under behandlingen:

Huden rulles af meso-rolleren og vi punktbehandler ar, pigmenteringer, karsprængninger, linjer osv. med en meso-pen, samtidig indsluses de aktive virkestoffer.

Til slut:

Vi lægger en fugtgivende, beroligende og kølende creme på. Huden kan efter behandlingen fremstå lidt rød og stram, som hvis du har fået for meget sol. De efter-følgende dage vil din hud som oftest begynde at skalle lidt af og skifte de øverste hudceller, så den nye fine hud kan komme frem.

Vi behandler:

Alle hudtyper kan behandles med Mesoterapi, men man må ikke behandle hvis man lider af dårligt reguleret diabetes, er i lægeordineret blodfortyndende medicinsk behandling, er gravid, er ammende, har infektioner i behandlingsområdet, samt hvis man danner keloide ar.

Vigtigt:

Det er vigtigt at du passer på solen og bruger min. spf. 25 i 2 uger efter behandlingen.

Behandlingstid:

ca. 55 min.

Vi anbefaler et kurforløb for bedste resultat bestående af 3-6 behandlinger.

Kurkort for 3 behandlinger – Ansigt kr. 4595,- SPAR 790,- udføres med meso-roller & meso-pen.

Pris pr. behandling:

Ansigt - kr. 1795,-

Ansigt og Hals – kr. 2495,-

Décolleté -kr. 1395,-​

Vurderet 4,9 / 5 stjerner på baggrund af mere end 72 anmeldelser på Facebook​​​

Kontakt​

Cosmetica 

Prinsessegade 23

1422 København K

​​

Kosmetisk sygeplejerske (Anette)

Tlf: 28 64 65 66

​E-mail: info@cosmetica.dk

Kosmetolog (Henriette)

Tlf: 31 55 42 61

​​E-mail: eliasenhenriette@gmail.com

CVR: 30335724

Skriv direkte her​

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt