​SRS Mesoterapi/ microneedling skin pen

​Skal din ansigtsbehandling løftes til et højere niveau? Vil du af med linjer, ar, pigmentering, grove porer, slap hud eller akne?

Denne microneedling behandling med dermapen og skinpen giver dig de resultater du har ventet på.

SRS Mesoterapi er en revolutionerende anti-aging behandling helt uden kirurgi eller injektioner. Skin Rejuvenation Solution SRS er en af Europas største leverandører af Mesoterapi. SRS samarbejder med de førende forskere og hudlæger, for at kunne levere de bedste produkter indenfor skønhed, æstetik og cosmeceuticals. Produkterne er certificerede og følger de højeste standarder for produktion og kvalitet. Det alternativ til dig som ikke er klar eller ikke ønsker botox, fillers, laser eller kirurgi.

Med denne professionelle kliniske behandling bruger vi hudens egne ressourcer til at kickstarte hudens egen reparationsproces for optimal fornyelse ved først at lave en kontrolleret nedbrydning vha. dermapen tusindvis af mikroskopiske nåleprik i huden. Derefter starter en genopbygningsproces, hvor disse små prikker virker som et center for hudfornyelse og de sørger endvidere for at de aktive stoffer effektivt kan trænge dybt ned i huden.

Genopbygningsprocessen øger hudens egen produktionen af de vigtige kollagene fibre og dermed dannelsen af elastin, som står for spændstigheden i huden. Samtidig ind-sluses en specialblandet aktiv cocktail af blandt andet hyaluronsyre (findes naturligt i huden), vitaminer og mineraler tilpasset netop din hud og dine udfordringer, og giver hermed din hud et BOOST.

Nedbrydning af hudens barrier via de mange prikker medvirker en optimal indslusning af aktive stoffer i hudens dybere lag. Det betyder, at du her har en behandling, som ikke kun giver slapt væv mere fylde, samt reduceret linjer og ar, men også samtidigt genopbygger din hud på ny, så den ser ung og frisk ud.

Mesoterapi med dermapen behandler:

·​Rynker og linjer

·​Rygerhud

·​Solskadet hud

·​Ar og akne-ar

·​Bumset/akne og uren hud

·​Store porer

·​Pigmentforandringer

·​Sart og sensibel hud, samt rosacea.

·​Opstramning af slap hud & anti-aging.

Under behandlingen:

Huden rulles af dermapen og vi punktbehandler ar, pigmenteringer, karsprængninger, linjer osv. med en dermapen, samtidig indsluses de aktive virkestoffer.

Til slut:

Vi lægger en fugtgivende, beroligende og kølende creme på. Huden kan efter behandlingen fremstå lidt rød og stram, som hvis du har fået for meget sol. De efter-følgende dage vil din hud som oftest begynde at skalle lidt af og skifte de øverste hudceller, så den nye fine hud kan komme frem.

Vi behandler:

Alle hudtyper kan behandles med Mesoterapi, men man må ikke behandle hvis man lider af dårligt reguleret diabetes, er i lægeordineret blodfortyndende medicinsk behandling, er gravid, er ammende, har infektioner i behandlingsområdet, samt hvis man danner keloide ar.

Vigtigt:

Det er vigtigt at du passer på solen og bruger min. spf. 25 i 2 uger efter behandlingen.

Behandlingstid:

ca. 55 min.

Vi anbefaler et kurforløb for bedste resultat bestående af 3-6 behandlinger.

Kurkort for 3 behandlinger – Ansigt kr. 4595,- SPAR 790,- udføres med dermapen.

Pris pr. behandling:

Ansigt - kr. 1795,-

Ansigt og Hals – kr. 2495,-

Décolleté -kr. 1395,-​

Hvad siger kunderne?​

⋆​⋆⋆⋆⋆

Så er jeg igen gået ud af døren fra cosmetica med det flotteste resutat. Kan varmt anbefale Anette - hun er super dygtig, venlig og grundig.. Tak for endnu et stjerne resutat

- Diana Holmer

⋆​⋆⋆⋆⋆

Kan kun anbefale den bedste.. personlig, respektfuld og man går altid med flere gode råd, fif og tricks end hvad man kom for

- Siff Hansen

⋆​⋆⋆⋆⋆

Kan varmt anbefale Anette! Super sød, professionel og ærlig :-) Også er jeg helt vildt glad for mit resultat, bestemt ikke sidste gang jeg sætter mine ben der <3

Behandlingsforløbet hos Cosmetica

★★★★★

​Vurderet 4.9 ud af 5 stjerne på baggrund af mere end 21 anmeldelser på Google

Kontakt Cosmetica​

Skriv til os direkte her

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Følg os

fb​  Facebook

insta​  Instagram

restylane-logo