Behandlingen

​Gelen sprøjtes ind i huden i små mængder med en fin tynd nål. Resultatet ses med det samme. Gelen skaber volumen under rynken, der løftes op og jævnes ud.

Behandlingsmuligheder er bekymringsrynken mellem øjenbrynene, øjenbrynsløft, rande under øjnene, furerne fra næsefløjene til mundvigerne, markering og fylde af læberne, sur mund, happy smille, større kindben, næsekorrektion, kysselinjer, hals, håndryg, bryst samt ar kan korrigeres etc.

De fleste synes, at injektionerne i det store hele er smertefrie idet der findes lokalbedøvende lidokain i restylane. Hvis du er kendt allergisk overfor lidokain skal du fortælle det, så du kan blive behandlet med restylane uden lidokain. Der kan mærkes et lille stik og at det strammer lidt når gelen bliver sprøjtet ind. Der kan lægges en læbeblokade før læbebehandling.

Der vil desuden blive taget et eller flere før-behandlingsbilleder.

Ved behandlingen kan huden bløde lidt fra hullet, hvor nålen stikkes ind. Det kan måske give små blå mærker i nogle dage.

​Efter behandlingen kan du få mild rødme, hævelse, ømhed eller kløe på det behandlede sted. Dette er en normal stik-relateret reaktion. Ubehaget er midlertidigt og forsvinder normalt efter et par dage. Efter en læbebehandling kan læberne hæve op og se lidt ujævne ud i nogle dage.

Området, der skal behandles med Azzalure/Botox, desinficeres. Med en meget tynd nål føres Azzalure ind igennem huden til de små muskler I ansigtet. Behandlingen er forbundet med ganske let smerte på niveau med et lille niv i huden.

For at forhindre, at Azzalure påvirker andre muskler i området, bør man undgå at berøre, massere, trykke på det behandlede område de første 3 timer efter behandlingen. I de fleste tilfælde kan man umiddelbart efter fx genoptage sit arbejde.​

Hvad siger kunderne?​

⋆​⋆⋆⋆⋆

Så er jeg igen gået ud af døren fra cosmetica med det flotteste resutat. Kan varmt anbefale Anette - hun er super dygtig, venlig og grundig.. Tak for endnu et stjerne resutat

- Diana Holmer

⋆​⋆⋆⋆⋆

Kan kun anbefale den bedste.. personlig, respektfuld og man går altid med flere gode råd, fif og tricks end hvad man kom for

- Siff Hansen

⋆​⋆⋆⋆⋆

Kan varmt anbefale Anette! Super sød, professionel og ærlig :-) Også er jeg helt vildt glad for mit resultat, bestemt ikke sidste gang jeg sætter mine ben der <3

Behandlingsforløbet hos Cosmetica

★★★★★

​Vurderet 4.9 ud af 5 stjerne på baggrund af mere end 21 anmeldelser på Google

Kontakt Cosmetica​

Skriv til os direkte her

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Følg os

fb​  Facebook

insta​  Instagram

restylane-logo