​ZO Skin Health behandlinger

Huden er vores krops vigtigste barriere, den beskytter os mod skader, frie radikaler, sol og andre miljømæssige faktorer.

Med tiden oplever mange, at deres hud kommer i ubalance, da hudens barriere- og cellefunktion nedsættes med alderen kombineret med de forskellige former for “slid”, vi udsætter den for.

Ubalancen kan opleves som sart, irriteret hud, tørhed, slaphed, rødme, ujævn hudtone med pigmentforandringer, linjer og rynker.​

ZO Normalizing Serum

ZO produkter

​Hos Cosmetica i Christianshavn, nær København på Amager bestræber vi os på at kunne hjælpe vores kunder med at komme alle former for hudproblemer til livs. Det vil sige målet er så smuk, sund, naturlig og strålende hud som muligt. 


ZO Skin Health kan bla bruges målrettet mod acne og pigmentpletter. 


Som nogle af de ganske få herhjemme, har vi valgt at tilbyde vores kunder ZO Health Skin, der uden konkurrence er det bedste og mest innovative på markedet. 

UDVIKLET AF DERMATOLOG DR. ZEIN OBAGI

ZO Skin Health er udviklet af den amerikanske dermatolog Dr. Zein Obagi, der igennem de sidste 50 år har forsket for at opnå de bedste resultater indenfor sund og strålende hud.

ZO Skin Health benyttes derfor af de dygtigste hudlæger verden over og kan uden sammenligning levere nogle helt enestående resultater.

ZO Skin Health er udviklet til levering af innovative hudplejeprogrammer, som optimerer hudens originale sundhed ud fra banebrydende forskning. 

Udgangspunktet er at stimulere og “vække” cellerne igang igen, så de kan yde deres maksimale til en normal cellefunktion. 

Nøgleingrediensen er retinol, som er eneste videnskabeligt dokumenterede ingrediens med hensyn til effekt på aldersforandringer.


Den avancerede og eksklusive serie af produkter og hudbehandlinger fra ZO Skin Health indeholder både effektive produkter til hjemmebrug, samt produkter der bruges til behandlinger, der udføres udelukkende på klinikken i samarbejde med Kosmetolog Henriette Eliasen.

ZO produkter

ZO Renewal Crème

​Vi glæder os til at introducere alle vores kunder til ZO Skin Healths hudplejeprogrammer og skabe nogle fantastiske resultater. Se priser på behandlinger her. Vi kan desuden også stå for din botox-behandling eller rynkebehandling hvis du ønsker dette.

Ved spørgsmål kan du kontakte

Kosmetisk Sygeplejerske Anette Wenkens telefon: 28 64 65 66

Book din tid her

Zo skin health:

STIMULATION PEEL​

En hurtig virkende og stimulerende peeling, til dig der ønsker et quick-fix i frokostpausen eller som virkelig bare SKAL have strålende hud DEN AFTEN!​

 • Huden afrenses og eksfolieres i ZO SKIN HEALTH fantastiske hudplejeprogram.
 • Huden behandles med tre effektive syrer som alle har aktive ingredienser.
 • Huden bliver forkælet med afsluttende produkter så den efterlades blød, ensartet og med en fantastisk flot glød.​

30 min. 499 DKK​

SKIN BRIGHTING (ANTI-AGING)

Er en luksus behandling hvor der både arbejdes på pigmentforandringer og aldring af huden. Herudover bliver du forkælet med både ansigts massage, hovedbunds massage og arme.

 • Huden afrenses og eksfolieres i ZO SKIN HEALTH fantastiske hudplejeprogram.
 • Huden behandles med tre effektive syrer som alle har aktive ingredienser og
 • Som arbejder dybt i huden .
 • Du bliver forkælet med massage og sheet maske (special maske fra zo)
 • Behandlingen afsluttes med produkter så huden efterlades blød, ensartet og med en fantastisk flot glød.

60 min. 995 DKK

HAND RENEWAL

Ren kærlighed til dine hænder. Nyd en dejlig håndmassage efter dine hænder har fået en effektiv Aha- frugtsyre behandling.

Tip: ​Denne behandling kan købes som tillægs og hovedbehandling.

25 min. 249 DKK

BLEMISH & OIL CONTROL

Kur forløb anbefales ring og få lagt et personligt hudplejeprogram.

​​Kur forløb anbefales ring og få lagt et personligt hudplejeprogram.

Huden afrenses i ZO SKIN HEALTS skønne hudplejeprogram, hvorefter døde hudceller exfolieres væk med en peeling. Huden dampes og en grundig dybde rens foretages. I denne behandling får du en speciel maske på som absorberer og bekæmper talg og urenheder væk. 

Du forkæles herefter med en nakke, skulder og ansigtsmassage. Behandlingen bliver afsluttet med produkter som køler, beroliger og lindrer irriteret hud og akne udbrud.


Tip: Vores kosmetolog Henriette har selv en tidligere akne historie bag sig og du er mere end velkommen til at ringe og få en personlig snak.

Der kan være flere årsager til akne f.eks. kost, søvn, akne bakterie, hormoner, produkt valg, fejl behandlet hud, forkerte produkter, vejr skifte, humør, osv.

60 min. 995 DKK

ULTRA HYDRATION

Fugt Fugt Fugt! Den skandinaviske hud har en tildens til at blive hurtig udtørret og mangle fugt i allerede en ung alder. Arbejdsliv, miljø og levestil kan være nogle af årsagerne til den tørre hud.

En fugtet hud er mere modstandsdygtig, har glans og ældes langsommere.

 • Hudens afrenses med ZO SKIN HELATH plejende og fantastiske produkter.
 • Døde hudceller fjernes.
 • Hudens behandles med 3 effektive syrer som har aktive og nærings givende ingredienser.
 • Fugtmaske som har en kølende beroligende effekt, og som er god for selv den mest irriteret og sensitive hudtype.
 • Ansigt og nakke massage.
 • Afsluttende produkter tilpasset efter hudtype og hudtilstand.

45 min. 700 DKK

​HUDANALYSE BEHANDLING

30 min. 350 DKK

(Gratis ved opstart af ZO produkter eller løbende vejledning med zo forløb)

Du får:

 • Afrens.
 • Hudanalyse, hvad fortæller din hud dig?
 • Ansigtsmaske.
 • Vejledning/hudpleje program.
 • Afsluttende produkter.
 • Vi tilpasser altid produkter efter din hudtype og hudtilstand.

Er du i tvivl om du bruger de rigtige hudpleje produkter? eller har du måske brugt de samme hudpleje produkter længe uden at du syntes at der sker den ønskede forandring?

Så giver det god mening at du booker tid til en hudanalyse behandling. Her vil vi nemlig sammen kigge på din hud, aflæse hvad den oplyser, have en samtale omkring din hud og lægge en realistisk plan.

Du får selvfølgelig også mulighed for at afprøve produkter.

Tip: En hudanalyse behandling er din vigtigste ingrediens i din hudpleje rutine

30 min. 350 DKK

Hvad siger kunderne?​

⋆​⋆⋆⋆⋆

Så er jeg igen gået ud af døren fra cosmetica med det flotteste resutat. Kan varmt anbefale Anette - hun er super dygtig, venlig og grundig.. Tak for endnu et stjerne resutat

- Diana Holmer

⋆​⋆⋆⋆⋆

Kan kun anbefale den bedste.. personlig, respektfuld og man går altid med flere gode råd, fif og tricks end hvad man kom for

- Siff Hansen

⋆​⋆⋆⋆⋆

Kan varmt anbefale Anette! Super sød, professionel og ærlig :-) Også er jeg helt vildt glad for mit resultat, bestemt ikke sidste gang jeg sætter mine ben der <3

Behandlingsforløbet hos Cosmetica

★★★★★

​Vurderet 4.9 ud af 5 stjerne på baggrund af mere end 21 anmeldelser på Google

Kontakt Cosmetica​

Skriv til os direkte her

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Følg os

fb​  Facebook

insta​  Instagram

restylane-logo