​ZO Skin Health behandlinger

Huden er vores krops vigtigste barriere, den beskytter os mod skader, frie radikaler, sol og andre miljømæssige faktorer.

Med tiden oplever mange, at deres hud kommer i ubalance, da hudens barriere- og cellefunktion nedsættes med alderen kombineret med de forskellige former for “slid”, vi udsætter den for.

Ubalancen kan opleves som sart, irriteret hud, tørhed, slaphed, rødme, ujævn hudtone med pigmentforandringer, linjer og rynker.​

ZO Normalizing Serum

ZO produkter

​Hos Cosmetica i Christianshavn, nær København på Amager bestræber vi os på at kunne hjælpe vores kunder med at komme alle former for hudproblemer til livs. Det vil sige målet er så smuk, sund, naturlig og strålende hud som muligt. 


ZO Skin Health kan bla bruges målrettet mod acne og pigmentpletter. 


Som nogle af de ganske få herhjemme, har vi valgt at tilbyde vores kunder ZO Health Skin, der uden konkurrence er det bedste og mest innovative på markedet. 

UDVIKLET AF DERMATOLOG DR. ZEIN OBAGI

ZO Skin Health er udviklet af den amerikanske dermatolog Dr. Zein Obagi, der igennem de sidste 50 år har forsket for at opnå de bedste resultater indenfor sund og strålende hud.

ZO Skin Health benyttes derfor af de dygtigste hudlæger verden over og kan uden sammenligning levere nogle helt enestående resultater.

ZO Skin Health er udviklet til levering af innovative hudplejeprogrammer, som optimerer hudens originale sundhed ud fra banebrydende forskning. 

Udgangspunktet er at stimulere og “vække” cellerne igang igen, så de kan yde deres maksimale til en normal cellefunktion. 

Nøgleingrediensen er retinol, som er eneste videnskabeligt dokumenterede ingrediens med hensyn til effekt på aldersforandringer.

ZO produkter

ZO Renewal Crème

​Vi glæder os til at introducere alle vores kunder til ZO Skin Healths hudplejeprogrammer og skabe nogle fantastiske resultater. Se priser på behandlinger her. Vi kan desuden også stå for din botox-behandling eller rynkebehandling hvis du ønsker dette.

Ved spørgsmål kan du kontakte

Kosmetisk Sygeplejerske Anette Wenkens telefon: 28 64 65 66

Book din tid her

Zo Skin Health:

STIMULATION PEEL​

En hurtig virkende og stimulerende peeling, til dig der ønsker et quick-fix i frokostpausen eller som virkelig bare SKAL have strålende hud DEN AFTEN!​

  • Huden afrenses og eksfolieres i ZO SKIN HEALTH fantastiske hudplejeprogram.
  • Huden behandles med tre effektive syrer som alle har aktive ingredienser.
  • Huden bliver forkælet med afsluttende produkter så den efterlades blød, ensartet og med en fantastisk flot glød.​

40 min. 1100 DKK​

Hvad siger kunderne?​

⋆​⋆⋆⋆⋆

Så er jeg igen gået ud af døren fra cosmetica med det flotteste resutat. Kan varmt anbefale Anette - hun er super dygtig, venlig og grundig.. Tak for endnu et stjerne resutat

- Diana Holmer

⋆​⋆⋆⋆⋆

Kan kun anbefale den bedste.. personlig, respektfuld og man går altid med flere gode råd, fif og tricks end hvad man kom for

- Siff Hansen

⋆​⋆⋆⋆⋆

Kan varmt anbefale Anette! Super sød, professionel og ærlig :-) Også er jeg helt vildt glad for mit resultat, bestemt ikke sidste gang jeg sætter mine ben der <3

Behandlingsforløbet hos Cosmetica

★★★★★

​Vurderet 4.9 ud af 5 stjerne på baggrund af mere end 21 anmeldelser på Google

Kontakt Cosmetica​

Skriv til os direkte her

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Følg os

fb​  Facebook

insta​  Instagram

restylane-logo